Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanak bez gramatickih gresaka na Klix-u??? Jos par ovakvih i ozbiljno ce zaprijetiti da postanu ozbiljni :D Neka pokrivenih djevojaka, ljepota je u ocima posmatraca...
JA JEDVA SKUPIO CVAJU DA SE UTALIM SA RAJOM
to sto mi nemamo ne znaci da su i drugi isti kokuzi. samo ukljuce mozak prije nego glasaju na izborima
Odličan članak za smirivanje osjećaja krivice nakon prazničnih troškova ;)
Ne znam odakle vam hrabrost napisati ovoliko gluposti.Niko,bas niko koga ja znam a da zivi u Evropi nije na sve clanove porodice a ne na jednu osobu potrosio 578 eura.Zato malo treba paziti sta se pise.Pogotovo u Zemlji u kojoj ljudi toliko para ne vide u zivotu.
@Malik na g.o.v.n.o si nalik lol
Centa nisam potrosio ,zivim u Europi.Praznicni istinski duh je odavno izumro,sve se svelo danas samo na novac i potrosnju.Novu godinu proveo ko sto i radim za vikend.Malo duze uz tv i u besiku sa zenom i djecom.Kupujem i trosim samo na ono sto moram.Tacno znam gdje sto koliko kosta.Svi danasnji praznici u Europi sukomercijalizirani.Kapitalzam je tako osmisljen da vas uvijek ``tjera` da kupujete.Primjer Bozic,daj za Novu onda sad dolazi vrijeme maskara trosi se opet na nekakve kostime.Svi praznici su tako poredani da zapravo sluze za odrzavanje ekonomije.Postoje i ovisnici o kupovini jer masa je depresivnih u Eu koji svoje bolest lijece upravo putem kupovine da bi kasnije u oglasima prodavali tu istu stvar bud zasto.Neko voli da radi za kapitaliste a ja ne jer svoj kruh tesko zaradjujem od njih. Stranci,jedan od njih koji radi sa mnom npr.obidje dva puta svoje roditelje tokom godine od kojih je jedan i Bozic eto koliko su im rodbinske veze jake.
bozic i djed mraz su izmisljeni da bi se profitiralo
nije nam tako ni lose kako ce bit, vise ide za lijekove nego za hranu.
UVAZENI NOVINARU,CESTITAM NA NEPROFESIJI,ZASTO POVEZUJES POKRIVENE MUSLIMANKE KOJI NEOBILJEZAVAJU NITI DJED MRAZ IMA POTPORE U ISLAMU NA OVAKVOM CLANKU,ILI SI JEDAN U NIZU KOMUNJARA IZ REDA SDP-a KOJI MRZE ISLAM I SVE ISLAMSKO
Problem je sto se trosak uvijek smatra kao nesto negativno. Pare se trbaju trositi. Svakako i zaraditi. Al bez trosenja nema zarade, ako i obrnuto. A ne ne raditi a i ono sto se zaradi drzati pod jastukom..
A sto ne bi 2pokrivene dame" kupovale za Bozic? Pa kupuje se i svojim prijateljima!
Naravno da se ima i naravno da se moze jer su evropljanima njihove drzave obezbijedile uslove za zivot i rad!
jesam, ako se racuna placanje rezija u tom periodu i rata kredita
Kupio sam sky kolu i cevapa za 5 km..sjedio sa zenom
cke loze se :)