Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma predstava klasična i obrtanje para, sport u drugom planu totalno.
jedino ovaj pakas valja za analca
@driinajedina može proć :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
kako nece biti kad ih i vi sutradan objavite te iste reklame na klixu kao vijest u zanimljivostima. oni naplate a vas budalama prave
Bitno je da su guzovi u kadru. Gdje's veci marketing...:-D
Cvijanović i Dodik specijalne gošće
Kako da nisu. A zar nisi cuo da cijeli bh.parlament nastupa u vrijeme pauze? Izvodi se pjesma give me baby one more time, ono bakir izlazi prvo na scenu i kaze it's bakir-bitch
Pa ljudi i gledaju ovaj dogadjaj zbog reklama, ko bi normalan inace gledao ovu lakrdiju od "sporta",
Dodik platio 5miliona da reklamira oglas prodaje nekretnine u SADu heh
Realno govoreci,raja najvise i voli taj dogadjaj,sto zbog igre,ali narocito zbog reklama.Cijelu godinu kompanije brizno prpremaju najbolju reklamu,ukljucuju prave experte i timove u marketing industriji.I zaista,odrade najbolje reklame trenutno u svijetu.Poslije raja ide na Yutube da pogledaju kompilaciju reklama.Bude dobrih provala,sto jest,jest.
A jel' ovo onaj Clinton pjevac sa njom?
Sport koji se igra prema previlima ekonomsko propagandnog programa, pauze su odredjene vremenom reklama...
kad bijonsi pokazhe shupak onda mormo na spavanje lagano...smisao masovnih okupljanja, masovna nejebica
Ajde, reklame su nekako i postale sastavni deo super bowl-a. Medjutim, politicke poruke (propaganda) zvezda poput Beyonce uopste nije prihvatljiva. A ove godine "muzicki" nastup ima Lady Gaga koja je ucestovala u kampanji za Hillary, i koja sigurno nece propustiti priliku da napljuje U.S. (belce, posebno muskarce).
...u biti, sve je postalo privjesak marketinškoj industriji. skupu vrhunskih lažova, duhovnih sljedbenika herr gebelsa, koji će vam uvaliti klasični otrov kao klasični lijek. nakon politike, biznis sa najvećim postotkom bitangi u "struci".
Najvažnije u ovom mega događaju hoće li glavnoj pjevaljki kao slučajni ispasti jedna sisa ili u zanosu borbe obadvije, što moglo UDUPLATI MARKETINŠKI UČINAK !
Uh ebem mu! Taman htjeo dodik da kupi 1m za referendum pred izbor... kada ona... sankcije pihhh
@bagonja *ono
vidi ove sto je digla dupli spomenik kurcu