Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam se lično uvjerio da u Gacko postoji zatvoreni krug osoba koji izvlače novac iz iste. Tenderska dokumentacija se piše na način tipa "možete dobiti posao ali ga ne možete realizovati jer su vam zaključana vrata". Pa s toga nemojte ni učestvovati. Pozdrav za Rit Gacko najveće lopove u državi.
Dodikland.
Nije kum dugme.
Ali, sve je bilo po zakonu!
Kako se Duduk 'Ercegovine sjeti , kad ljudima pare O T I M A T treba . . .
Dok je nas ovaca biti ce i vune...,posto je cutanje znak odobravanja to znaci da mi odobravamo to sto rade cime postajemo i sami saucesnici u kriminalu...,znaci da mi nismo nista bolji od njih...
...ova država je švica...tolike milijarde na sve strane lete pojedincima ove godine pa to je nevjerovatno...i to je par familija izvuče milijarde i zaduži državu ...a drugi giljaj za 400 maraka ako imaš...a oni milijarde za narodne pare!
...i onda vam dodjem na izbore i kupim vas za 100 grama kafe i neku tamo spiku! ...ma hajde ba što bi rekli "nema meraka bez bosne"... :-D
Klix treba da piše o ovima sto ne kradu. Njih je tako malo da je to veća priča nego ovo. Moj boze šta bi od države.
http://www.cin.ba/javnenabavke/preduzece.php?fir_id=1043
klix u stilu 60 minuta