Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li biti linija Trebinje - Bihać?
mozda nekad i hoce
Fadil najbolji premijer
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bit će to san svakog aviona i njegove posade. Slijetit u Bihać.
tvoj san je nauciti gramatiku
Moj san je ujedinjenje sa Majkom Srbijom. Na korak sam od njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja u ovo ne vjerujem, prije cu povjerovati da ce to nekad isplivati u aferu pljacke i pranja novca, ali vidjeti ćemo, budimo optimisti!
RS nedozvoljava da se napravi autoput od Bihaća za Sarajevo koji bi prolazio kroz RS, pa se pravi aerodrom. A zašto onda Bakir, Komšić, Džaferović podržavaju autoputeve za Beograd? Nakupilo se toga nejasnog, za koga oni rade..
Avioni do 70 mjesta mogu max 1000 km letit,bez boeing 737 ili airbus 320 koji imaju 120 mjesta I 2000 km domet nema tu ljeba
Veći optimizam nego u njemaca i njihovog novog aerodroma u Berlinu. SVaka čast.
Isplatljivije bi bila farma krava, samo pišem
Nego kad ćemo imati avione relacija Goražde-bihać-tuzla-mostar-trebinje ali samo kao transport stvari i potrebnih materijala za gradove itd... Ali samo u hitnim slučajevima.
I za 4godine da bude super..
Poštovani g. Fazlicu, Avioni su slijetali na Golubic i ranije. Nego se ne sjecam da ste Vi bili i na jednom aero-mitingu od 1998., pa do mandata gradonačelnika. Zato se i ne sjecate mnogobrojnih Cessni, Pajpera, Zlinova, An2, o UL letjelicama i jedrilicama da ne govorim. Ovo je i za one koji misle da na pistu u Golubicu nikad nista ranije nije sletjelo.
Gospodine LNOF nemojte bezrazložno prozivati gradonačelnika, svaki aeromiting pomno je popraćen sa sokolačke kule :-)
Da mi je da vidim taj most za 150 hiljada🤣🤣🤣
hoće. da pokupe i ono malo ljudi što je ostalo.
Kao i obicno bacanje para na projekte bez perspektive.
Ulozis tolike pare i das naziv aeredromu Golubic
Mislim da se naselje to tako zove, pa po tome i aerodrom
Uzas haha Ne bih od sramote mogao reci gdje letim. Samo i iskljucivo Sarajevo za BiH. I samo Lufthansa ili Austrian. Za Bihac ce bit ove drugorazredne kao Ryanair, wizz i sl
Otkud takav gospodin na klix -u? Za Vas je NY Times, W. Post i sl. Putnice Austrian Airlines.
Jesili ti ikad dale od Marin Dora otisao?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa prije 3 godine je bilo za 2 ... a za 2 ćete opet tražiti pare lopovi jedni.
Fino turisti dođu direktno u krajinu, da ne pričam o evropskim bussinessman-ima. Neko u ovoj zemlji stvara preduslove za napredak. To sigurno ne rade UZP-Gen politicari. Živjela RBiH
Jadna je općina ili županija koja perspektivu vidi u turizmu. Evo npr. Neum, stalno je na nekakvih 50 do 60 mil. km poduzetnih prihoda, ni 30 mil. € godišnje ne vrijedi neumski turizam na svom vrhuncu, a u ovoj pandemiji promet im pao za 50%. Top 40 najjačih firmi u Županiji Zapadnohercegovačkoj imaju jače prihode od turističkog Neumu. Ovisnost o turizmu i čekanje turista znači stajanje na mjestu i stagnaciju.
Razvikana turistička Dubrovačko-neretvanska županija je 2019. u rekornoj sezoni prijavila 13 milijardi kn poduzetničkih prihoda na 120.000 svojih stanovnika, a neturistička Zap.Hercegovina je prijavila 16 mlrd. kn, a u pandemijskoj 2020. su prihodi poduzetnih Zapadnohercegovaca ostali na 14 do 15 mlrd. kn jer razvijaju nakakvu industriju, dok je Dobrovačka županija zbog turizma pala za 40%. Na 8 milijardi kn prihoda su u 2020.. Pa ti budi ovisan o turizmu.