Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Novinarstvo je pisanje onoga što drugi ne žele objaviti, sve drugo su odnosi s javnošću." E onda smo, definitivno, propali. Kod nas se na prste mogu prebrojati novinari koji pišu i govore istinu.
Ne postoji PR u BiH - barem ne pravi PR jer nemamo mi ni javnost s kojom bi PR komunicirao nit imamo strucnjaka takvog kalibra a naravno ni firmama ne trebaju pravi PR experti (kao recimo u Americi i sl.) nego glasnogovornici koji nisu PR-i nego likovi/trebe koji lijepo izgledaju i koliko-toliko se pismeno izrazavaju. PR je kod nas postao sinonim za marketing, uhljebljenja, laPRdala itd.
Oni samo mogu puno da laPRdaju.
Blago rečeno... Do sada sam mislio da su trgovački putnici najdosadniji ali ovi su ih pre*rali za 1000 dužina. Blizu sam pružanja podrške genocida ove sorte...
Ja bih volio da laprdam za bhtelecom ili elektroprivredu.