Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista vi ne znate osim natakarit hidrocentralu ili sumnjivi bakirov kapital dovest hotel da napravi. niste sposobni a niti zelite pokrenuti proizvodnju, i kako bi kad nemate pojma ni znanja ni iskustva. sad ce kloc reci- napravi ti- pa ja nisam za to masno placen.8 milijardi na administraciju bacamo a ni marke u razvoj, za 8 milijardi bosna bi procvjetala.mamu vam.
Slomise se od ulaganje svi, raj na zemlji za ulagace hahahaha..
Trebalo bi;duboko se nadam;uvjeren sam;mislim da ce biti;vjerovatno ce...etc,je SVIRANJE QuRCU
Davno su ovde ulaganja povecana , i to ubrzano , samo sto se vjesto kriju ti dogovori , i kupovine i pune se dzepovi stranaka i parlamentaraca !
ne glasam ni za jednu stranku koja počinje na slovo S.
Strana ulaganja u BiH, u milionima eura: 2006. - 442 mil. 2007. - 1.329 mil. 2008. - 684 mil. 2009. - 180 mil. 2010 - 307 mil. 2011 - 357 mil. 2012 - 307 mil. 2013 - 228 mil. 2014 - 378 mil. 2015 - 242 mil. Ukupno, oko 4 milijarde u ovom periodu. Istovremeno, ulaganja u Hrvatsku u istom periodu iznosila su 16 milijardi eura. BiH: http://www.fipa.gov.ba HR: http://www.statistika.hr Kako ono naslov sugerira, dogodine bi trebalo biti bolje :) :) :)
Dijaspora znači obećala češće navraćati.
Direkciji za ekonomsko planiranje BiH? Say what? Oni mutanti ne mogu par stotina metara zaobilaznice oko Zenice da naprave, a vi serendate o dionici Doboj Jug- Žepče? Treba vas kazniti zbog širenja neistine i laži.
"strucni" kliksovci sad ce da dokazu drugacije..
@tuzlak478 il vec jesi.. strucnjak.
@drinajosjaci ne sekiraj se i drina je za njih atraktivna lokacija jos jeftinije a gladan stomak jedva ceka da uzme pare. tu namah pored kusturice ce da izgrade jos jedan grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaduživanje za izgradnju auto-puta je strana investicija? Koliko dugo ćemo to vraćati i koliko će nam poskupiti vožnja zbog putarina?
Jeste li to gledali u kašike?
jok, u feluge :))
Hoce naravno, poslije izbora se uvijek povecaju strana ulaganja.