Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je, ovaj put nije nista slomio.
Kad on nesto otvara to je dogadjaj visokog rizika
Dobar fuckaton.
Kad sam procitao njegovu izjavu o lutalicama, prvo sam povjerovao da ce stvarno nesto uradit jer je sav plahovit pa i njeg sigurno strah, al kad sam vidio video i tu izjavu, ma nejma nistaa od njega i tih rjesenja… Neuvjerljivo do koske.
...će d vidite šta je hakaton kad se dedlajn primiče, solušna ni na mapi a juzer fuli trasted u vašu pamet...
Super, ja mislio opet bicikla da blokiraju grad.
Stjeoana Kljuica za gradonacelnika!
Ovaj bas ko dvorska luda dodje :)
gradonacelnik koji ne zna ni sta je hakovanje (cast godinama ! ) - check prisustvo mladih talenata i pametne mlade raje zeljne dokazivanja - check prisustvo zamjenika pomocnika sekretara - check no name satro mentor kobajagi iz san francisca - check opravdano milion dolara od svedske - check ! vidimo se na iducem takmicenju !
ovaj se dugo nije pojavljivao u javnosti, da ga nije sta safatalo? pitam se kao "ne-saralija" uradi li ovaj covjek ista dobro za sarajevo?
Sve pohvale za gradonacelnika,svaka cast na zalaganju.
kojem zalaganju ? covjek samo dosao da otvori takmicenje ..