{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Brave startup – internet startup program na Ekonomskom fakultetu

6.3.2014. u 11:39
57
16
Brave startup – internet startup program na Ekonomskom fakultetu
57
Brave startup – internet startup program na Ekonomskom fakultetu
Centar za preduzetništvo i upravljanje znanjem, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, čija je misija promicanje i unapređenje preduzetničke kulture i primjena principa upravljanja znanjem, uspješno organizuje drugi ciklus sistemske edukacije za ambiciozne, kreativne i entuzijastične potencijalne preduzetnike.
Program nosi naziv"Brave StartUp – Internet StartUp Program" i dizajniran je za samostalne i jednostavne preduzetničke biznise.

Ovaj proces provodi pojedinca kroz kompletan proces poslovanja, od osnovnih komponenti do globalno održivog internet biznisa. Program je dizajniran na način da funkcioniše i u zemljama u tranziciji kakva je i sama Bosna i Hercegovina, te ne zahtijeva uobičajno, kao što je početno ulaganje, tehničke, dizajnerske, poslovne, pravne ili računovodstvene vještine. Ovaj program jednostavno traži aktivno poznavanje engleskog jezika, laptop i internet konekciju, te jaku volju i želju za radom.

Predviđeno vremensko trajanje programa je šest (6) do devet (9) mjeseci i temeljit će se na praktičnom, akciji orijentisanom, prenosu znanja. Sve naučeno bit će praktično primjenjivo na mobilnim i internet aplikacijama. Kompletna internet struktura bit će osigurana od strane mentora ovog programa, a do kraja programa svi marljivi i aktivni polaznici bit će vlasnici ili suvlasnici internet sajta, video škole, mobilne aplikacije ili autori digitalne knjige globalno distribuirane.

Za sve zainteresovane, prijave su otvorene od 06.03.2014. do 17.03.2014. godine. Broj mjesta je ograničen!

Sve informacije o programu možete pronaći na www.brave-startup.com.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: