{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mladi preduzetnici kreću na svoje prvo putovanje u stvarni svijet Startupa

20.1.2014. u 11:07
21
32
Mladi preduzetnici kreću na svoje prvo putovanje u stvarni svijet Startupa
21
Mladi preduzetnici kreću na svoje prvo putovanje u  stvarni svijet Startupa
BIZOO Startup Safari je jedini projekat koji obezbjeđuje priliku svim mladim preduzetnicima i onima koji to žele postati da upoznaju eminentne kompanije iz Bosne i Hercegovine te razmijene iskustva sa njima, nauče nešto novo, pohađaju treninge i imaju uvid u to kako izgleda stvarna poslovna praksa.
Nakon prijavljenih kreativnih i poduzetnih mladih ljudi, odabrane su ideje koje imaju stvarnu budućnost ostvarivanja te su postale učesnici ove stručne ekskurzije koja počinje danas u 13:00 sati sa posjetama kompanija iz Sarajeva. Dvanaest odabranih mladih preduzetnika će narednih šest dana da još u tri grada Bosne i Hercegovine: Brčko, Banja Luka i Mostar posjeti vodeće kompanije u BiH iz različitih privrednih sektora.

Kompanije koje će učesnici posjetiti već danas u Sarajevu su AtlantBH, Microsoft BH, DataLab, AthortyPartners, i drugi. Putovanje sa nastavlja posjetama Brčkom i ostalim gradovima i kompanijama: Softing, Lanaco, ElnosGroup, Compex d.o.o. i drugim. Osim posjete kompanijama učesnici će imati priliku da u toku vožnje učestvuju na on-road radionicama iz pisanja biznis plana, validacije poslovne ideje itd.

Učesnicima je zagarantovano neponovljivo iskustvo učenja kroz razmjenu iskustava, radionice, inhouse treninge, umrežavanje sa menadžmentom i direktorima firme, a sve kroz prizmu putovanja sa obezbjeđenim smještajem i hranom.

Mladi preduzetnici će napraviti puni krug i doputovati na mjesto sa kojeg su krenuli 25. januara u Sarajevu gdje će se rezimirati iskustva i znanja koja su stečena u toku putovanja, te zajednički donijeti zaključke koji će im sigurno koristiti u budućnosti.

BIZOO Startup Safari je projekat koji je velikodušno pomognut od Strane Američke Ambasade u Sarajevu.

Svi koji imaju viziju i ideju su dobrodošli u BIZOO Startup Safari, te o mogućnosti apliciranja i više informacija o samom projektu možete pronaći na web stranici www.safari.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: