|

Prilika za mlade poduzetnike: Putujući upoznajte najbolje kompanije

Prilika za mlade poduzetnike: Putujući upoznajte najbolje kompanije
2
Klix.ba
26.12.2013. u 13:52
2
komentara
2

dijeljenja
Prilika za mlade poduzetnike: Putujući upoznajte najbolje kompanije
Mladi spremni da budu uspješni poduzetnici pozivaju se da učestvuju u prvom BIZOO Startup Safariju, koji je otvoren danas i trajat će do 15. januara 2014. godine.
Prvi BIZOO Startup Safari je jedinstveno edukativno putovanje kroz četiri grada Bosne i Hercegovine koji će se održati u periodu od 20. do 25. januara 2014. godine. Tokom šestodnevnog putovanja dvanaest poduzetnika ili onih koji imaju potencijal da to postanu će razmijeniti iskustva iz poslovanja sa deset uspješnih kompanija iz Bosne i Hercegovine. Osnova ideja BIZOO Startup Safarija je da mladi poduzetnici, startupi i oni koji su zainteresirani za poduzetništvo upoznaju, razmijene iskustva i dobiju savjete od deset kompanija u državi, te da lično upoznaju direktore kompanija i dobiju savjete o tome kako pokrenuti i voditi vlastiti biznis na uspješan način. Svim učesnicima je obezbijeđen prijevoz, smještaj i hrana.

BIZOO Startup Safari projekat organizira Centar za zapošljavanje mladih – YES kojeg finansira Američka Ambasada u Bosni i Hercegovini. Ovo jedinstveno putovanje je zamišljeno kao edukativna ekskurzija kojoj se mogu priključiti svi mladi i poduzetni ljudi iz cijele Bosne i Hercegovine. Zainteresirani za učešće na BIZOO Startup Safariju moraju popuniti online aplikacijski obrazac na websiteu www.safari.ba.

Dvanaest najinteresantnijih aplikacija i osoba sa inovativnim poslovnim idejama će učestvovati u putovanju. Događaj će početi sa okupljanjem u Sarajevu 20. januara, odakle će se krenuti u ostala tri grada iz programa: Mostar, Banja Luka i Brčko. Mladi ambiciozni budući poduzetnici iz cijele BiH će doputovati nazad na mjesto sa kojeg su krenuli 25. januara u Sarajevu gdje će se rezimirati iskustva i znanja koja su stečena u toku putovanja.

Više informacija o samom projektu i mogućnosti apliciranja se može pronaći na web stranici www.safari.ba.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...