Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su tu isključivo zbog ličnog interesa. Narod im treba samo kad su izbori.
Oni su pomogli svoju ekonomiju uvezli su respiratora za 10,5 miliona
Teško onom kome oni budu pomagali
sta je uradila,pokrala boga oca
Najgora stvar je što se PDV plaća na fakturisanu robu, a ne na naplaćenu. Tako na primjer proizvođač koji Konzumu fakturiše neku robu mora na nju platiti PDV do 10. u narednom mjesecu, a pitanje je kada će se Velpro smilovati i platiti mu. Pri tom je uložio u proizvod i PDV i nije dobio ništa - dobar recept za propast, Hvala nacionalističkim strankama što brinete za privredu.
Ma bitno je da je PDV na prehramebe proizvode stabilan i da sirotinja puni budzete za uhljeebe, da akcize idu punom parom, da svi nameti i optwrecenja na zivot, plate, porezi svih vrsta stezu omcu oko vrata bijedi da bi uhljebcine redovno imali pune plate iako ne rade nista.
Birali ste,a sada gledajte i patite se!
@fbUser1591394835 druze koga mozes izabrat da je dobar i posten? de mi navedi jednog...
Dabogda svi od najgore bolesti obolili lijeka nikad nepronašli guj gadim se sam sebi gdje živim
Ponavljam: 90 % njih ne zna da radi posao koji im je stranka dodijelila. Sta ocekujete od takvih ljudi? Da naprave Svicu? Pamet ce se opet cijeniti u Bosni i na Balkanu... Do tada, uzivajte u javasluku.
Ucinila je sve da nista neucini...samo bla,bla,bla...
Ama sunce vam vase!!! NE ZELIM KOREKCIJU PDV-A - HOCU UKIDANJE PDVA! HOCEMO MI SVA 3 NARODA U BIH UKIDANJE US.RANOG PDV-a!! 2006-7 SU NAM OBECAVALI OGROMNE PROMJENE UVODJENJEM PDV-A , DOBILI SMO VELIKO NISTA!!!! SADA HOCEMO UKIDANJE TOG ISTOG JER OD TOGA NEMA NISTA OSIM STO UHLJEBIMA RASTU APETITI ZA VECIM PLATAMA !!! UKIDANJE UKIDANJE UKIDANJE I UKIDANJE PDV-A!!!!!
Kako ćeš ukinuti PDV? Nema logike. PDV je izvor finansiranja države. PDv se treba usaglasiti odnosno ne može biti jedinstvena stopa. Na osnovne namirnice bi trebao biti max 5% a na luksuz i do 30%. Tako se jedino može regulisati.
@TriarchMezopotamija bhodzic1 a porezi na firme 10% ? A porez na dohodak 10% ? A doprinosi i penziono ? A porez na promet nekretnina? A akcize na gorivo? A akcize na duhan?!?!?! MRS!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cvrle & Co; (mali podsjetnik) Senad Hasanspahić i Emir Hadžihafizbegović, čije se nadimci 'Cvrle' i 'glumac' pominju u snimku, bili su kandidati za ministre za boračka pitanja odnosno kulturu i sport. Umjesto njih, SDA je u ponedjeljak uveče predložio Hajrudina Grabovica i Kenana Alikadića za ministarske pozicije. ( https://www.slobodnaevropa.org/a/sda-afera-asim-sarajlic/30467034.html ) Koliko godina zatvora ukupno je dobila ova bratija jeli negdje objavljeno ?
Navedite samo jednu zemlju koja je mijenjala stopu PDVa, pa da vam prica ima smisla.
Mi volimo da nas kvalitetno ka.....ju zato ćemo mi spremiti bulju namazati vazelinom i još 4 godine dati jer oni to rade najbolje😂😂😂😂
Sta je uradila, provela godisnje u Turskoj.
Kada znaš ko je predsjedatelj vijeća ministara onda ti bude jasno da će taj raditi sve protiv države.Ni drugima nije mane u ali znamo dobro ko je za državu a ko protiv nje.Ovaj će učiniti sve što može da sabotira bilo koji napredak Bosne i Hercegovine jer znamo ko mu je šef.
Ja sam u šoku kako smo pasivni kao narod. Sutra da vam pokucaju na vrata i izvade bubreg čakijom. Naši bi rekli ma barem je NAŠ čovjek. Ko god zna koliko je 3 puta 2 nek bježi iz ove vukojebine...
Paaaa, uradila je, uradila je.....