Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Beograd, za Beograd. Firmom SDA, firmom SDA za Beograd nam se Bookir spremaaa.
@gooUser1567931087 ... bošnje idu rikverc prema istoku i tu će napraviti neku balkansku uni(j)u sa srbijom, kosovom i ostalim proljev-land.
Ovo je pogrešno prenijeta vijest. Voz je Mali Zvornik-Beograd i nema veze sa Zvornikom u BiH. Stanica u Malom Zvorniku nosi ime Zvornik dok se stanica sa bh strane zove Zvornik Novi, nala se u Karakaju i nikad nije ni imala putnički saobraćaj.
kakve su nam pruge i lokomotive cudo imamo ikako zeljeznice... dok MAGLEV ide 600 km/h kod nas jedva 50 predju....
Koga će prevoziti voz, pa nema putnika brzo će oni ukinuti ovu liniju zbog gubitaka...
za godinu i po treba da dodje novih nekoliko vozova koji ce prvo saobracati Beograd-Novi Sad-Bufdimpesta,.. na pruzi koja se sada gradi ali za velike brzine. Beograd-Novi sad ce ici za 25 minuta. Zivis u Beogradu i radis u NS ili obratno,..nece imati veze gdje u ova dva frada zivis i radis...Nakon toga ide BRZA pruga (preko iste te) od budimpeste-NS-BG-Nis-Skoplje-Atina-Istambul.
Sad se ovim novim auto putem sto je nedavno otvoren na Jonsko more iz Beograda dolazi za 5 sati i 40 minuta,..zausporedbu Bar je na 9 sati a Dubrovnik na 11 sati od Beograda. Kada se otvori brza pruga JOS brze ce se ici u Grcku i Tursku na more(zbogom Jadran za sva vremena)
sto bi reko stari dobri cepelin immigrant song
"novo sito na visoko visi". Možda i opstane ova linija ukolilo Srbija u kojoj nije bilo rata uspije doseći visinu prosječne plate u BIH u kojoj jeste itekako bilo rata
Provjerite da li ovaj voz zaista prelazi međunarodnu granicu. Željeznička stanica u Malom Zvorniku u Srbiji se ne zove Mali Zvornik, nego postoje dvije stanice, od kojih se jedna zove Zvornik i ima više kolosjeka i jedna Zvornik grad do koje vozi jedan kolosjek, pa je moguće bilo do nje doći samo šinobusom. Obije stanice su na desnoj strani Drine, u Srbiji.
@indexed333 "Talibančić"? Baš si me nasmijao, s obzirom da sa tom ideologijom nemam nikakve veze,, ali sa prugom Ruma-Šabac-Zvornik Grad imam, jer mi je u djetinjstvu hobi bio čitanje redova vožnje željeznica, pa znam šta govorim. Ako je vijest tačna, to me samo raduje, jer može biti uvertira da iduće godine dobijemo i vozove Banjaluka-Tuzla-Beograd ili Sarajevo-Tuzla-Beograd.
Dok god SDA stoji, na još malo pa, 30-godišnjem stavu da ''naši'' nisu: Bijeljina, Zvornik, Višegrad, Foča, Gacko, Bileća, Trebinje, Stolac, Počitelj, Čapljina, Livno, Duvno, Ljubuški, Kiseljak, Busovaća, Bila, Travnik, Doboj, Prijedor, Kozarac, Kotor Varoš .... tamo neće biti ili će ih biti jako malo Bošnjaka a situacija će biti kako to ovaj ''govori''. SDA i B. Izetbegović moraju ''oložiti račune'' vlastitom narodu ( Bošnjacima ).
Bravoooo
gdje su ubijeni zvornicani?! gdje su masovne grobnice??? gdje?!
beograd - zvornik 150 kilometara , a vožnja traje 4 sata i 30 minuta , prije bi piješke stigao nego tim brzim vozom .
Kako uopšte može postojati jedna država bez željezničkog saobraćaja koji nije samo lokalni.? To je meno neshvatljivo...Uostalom,vozom je vrlo prijatno putovati, raja kaže da se poželjela takvih putovanja...bilo je to jednom prije rata...
Bas kako je Sarajevo uvelo liniju za Bihac da se migranti lahko prebaciti mogu, zbog toga se i ova linija uvodi
Što je u Yugi bila normala danas je vijest na svim portalima
@Pupak2 ALI ste je uništili pa sad uzivajte ovako slobodni
Ovo cemo mi Bosnjaci kao i svaki Bosnjacki patroita okarakterisati kao napad i agresiju dolazak ovog voza u BiH. Jer ovim testiraju poligon za transport oruzija i tenkova. Mozda ce to i sada raditi u prtljagu sto nije iskljuceno. Ali pretrpavanjem ilegalnih migranata na vozu ce postici dovoljnu tezinu za testiranje pruge.