Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan komercijalni potez BH Telekoma, hidočasnicima ostaje kartica kao uspomena i kao suvenir.... Što preostane prodaće se tokom ljeta...I ovi sa stadiona Koševo trebaju odmah na licu mjesta nakon mise rezati travnjak i prodavati kao suvenir.... Svugdje se to u svijetu radi, koristi prilika za zaradu...sami mi nešta pametujemo....
Otvoriš argetu iskoči Papa Franjo.
Dobro dosao PAPA posveti nam Stadion Kosevo i tlo na kojem igra FK Sarajevo da ponovo abd. budemo PRVACI .......xD
kaurin-sa papa je to vec uradio, blagoslovio je sve posjetioce, hodocasnike na stadionu i normalno da j blagoslovio i sarajevo i bih i cijelo stanovnistvo.
Dajte ne brukajte se! Počnite već jednom pružati prave usluge kao ostali telekomi u svijetu!
Isto kao Crnogorski telekom nedavno kada je dao besplatne razgovore između Crne Gore i Nepala. Halooo ba!
ahahahahahahahahaahahahah... al fakat! :D
sjajno - odmah idem na narucim taj novi Ultra-Paket
GULIKOŽE u ime Pape pa 15 keka !!!!!!!!!!!!!! P.vam materina ona uhljebska !!!!!!!!!!!!!!!
Bilje bi bilo da uloze sredstva u obnovi takozvane web stranice. ne moze se covjek sa kompasom snaci. Cjenovnik zipovan fajl sa 456565 pdf-ova. Da umres od smijeha. Trebas doktorirati iz te oblasti da skontas koliko sta kosta.... ili kupiti uslugu od NEKE DRUGE KOMPANIJE!
Možda neke kondome sa slikom pape za sve šupak-meraklije u BiH.
Alejkumu selam..
hoce li se reprezentativci slikati sa njim kad se vracali iz Tom Tailor-a
Oproooosti mi papeeeee ove grube rici al ovaj zivot danas ni nisto ne lici !
možda bude kakva nagradna igra i papa izvlači pobjednika i oprosti mu sve bivše i buduće grijehe i dadne mu predznak sveti!!
a braco moja draga, odes u konzum das dviije-tri marke, dobijes dvije dorine + eronet karticu + 500 mb interneta+ markicu na racunu, a sta od ovih lihvara dobijes za 5 maraka
Otvoris kinder jaje,dobijes papu da ga sklopis :D
aaaa daj, sta je sljedece, cevapi sa okusom Pape?