{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Specijalno izdanje Ultra Start paketa BH Telecoma s likom pape Franje

Klix.ba
2.6.2015. u 15:50
177
94
Specijalno izdanje Ultra Start paketa BH Telecoma s likom pape Franje
177
Povodom posjete pape Franje BiH, BH Telecom je pripremio specijalno izdanje Ultra Start paketa i Ultra Internet Special Edition paketa.


U znak poštovanja i dobrodošlice Visokom bh. gostu, BH Telecom je pripremio Ultra Start paket i Ultra Internet Special Edition paket sa likom pape Franje.

Ultra Start paket Special Edition je klasičan Ultra Start paket, ali sa posebnim dizajnom, kreiranim povodom dolaska pape u BiH. Paket sadrži 5 KM Ultra kredita i košta 5 KM.

Ultra Internet Special Edition (SE) je paket za mobilni Internet, SMS, MMS, O-zone i ne uključuje govornu uslugu. Paket ima uključenih 2 GB mobilnog Interneta i 3 KM na bonus računu za slanje SMS poruka prema mobilnoj i fiksnoj mreži BH Telecoma i moći će se kupiti po cijeni od 15 KM.

Lokacije specijalnih info-prodajnih punktova na kojima se mogu kupiti ovi paketi su plato Katedrale Srca Isusova i Olimpijska dvorana Zetra. Osim ovih mjesta, specijalni paketi će se prodavati i u BH Telecom centrima/ prodajnim mjestima na području Sarajeva: Obala, Sarači, SCC, Ferhadija, Dobrinja, Ilidža, Vogošća i Hadžići, pošti Dolac Malta i na info-prodajnim pultovima BH Telecoma u BBI centru i Mercatoru.

Kao prvi telekomunikacioni operater u BiH BH Telecom će omogućiti sve potrebne telekomunikacione veze sa svijetom, za potrebe novinara, medijskih kuća, kao i posjetilaca našeg grada, saopćeno je iz BH Telecoma.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: