{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BH Telecom: Uspješno odvijanje telekomunikacijskog saobraćaja tokom papine posjete

Klix.ba
8.6.2015. u 13:38
2
21
BH Telecom: Uspješno odvijanje telekomunikacijskog saobraćaja tokom papine posjete
2
BH Telecom: Uspješno odvijanje telekomunikacijskog saobraćaja tokom papine posjete
Posjeta pape Franje Sarajevu je bio značajan događaj koji je zahtijevao angažman više organizacija i kompanija te poduzimanje brojnih dodatnih aktivnosti kako bi ova važna posjeta bila uspješno realizovana.
BH Telecom je, kao vodeći telekomunikacijski operater u BiH, maksimalno angažovao sve potrebne resurse za obezbjeđenje i nesmetano odvijanje telekomunikacionih usluga za domaće i gostujuće korisnike, kao i za realizaciju RTV prijenosa za brojne domaće i inostrane medije.

Postavljanjem dodatnih baznih stanica i proširenjem postojećih kapaciteta mreže, BH Telecom je omogućio kvalitetno pokrivanje 2G i 3G signalom mobilnih komunikacija, wi-fi signalom te prijenosom signala fiksnih komunikacija po optičkim privodima na svim lokacijama koje je papa posjetio kao i cijelom trasom kretanja.

Iako je na pojedinim lokacijama zabilježeno okupljanje do 70.000 posjetilaca, u toku subote nisu registrovani problemi sa odvijanjem telekomunikacijskog saobraćaja kao ni sa realizacijom RTV prijenosa.

Također, povodom posjete pape Franje BiH BH Telecom je ponudio specijalno izdanje Ultra Start paketa i Ultra Internet Special Edition paketa koji su posjetiocima omogućili lakšu komunikaciju i istovremeno predstavljaju uspomenu na ovaj značajan događaj.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: