Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo samo mostovi spajaju
Dok u Sarajevu prave trotoare i postavljaju kioske, u Banjaluci se završavaju projekti za primjer svim drugim gradovima. Bravo Banjaluka, nema ovdje mjesta negativnim komentarima.
@Stanovnik planete pokušavam djeci da objasnim koliko si glup i vjeruj da teško ide :) znaju djeca da ima glupih ljudi ali tu jedinicu gluposti još ne mogu da pojme Predlažem da se po tvom imenu nazove jedinica za glupost
Titina drzava napravila privremeni i duze trajao nego sto ce ovaj kao trajni. i bajni.
Neko gradi mostove i autoputeve a neko kioske...ma koliko kriminalan naš Milorad bio, čovjek zna svoj zanat, vrstan je lider, čovjek meraklija i pravi nešto za svoje građane u Srpskoj.
@RSiDE Pravi budale od budala, nije tesko
Realno, bez nacionalistickih pretenzija BL jeste lijep grad(ic). To sto je vlast takva a stanovnistvo primitivno je druga stvar.
U Sarajevu ne mogu da završe most dug 10 m u Halilovicima
Jbt, kao da otvaraju Golden Gate....
Banja Luka je daleko ljepša od Sarajeva i Mostara i Zenice i svakog drugog većeg grada u BiH. Lijepo se radi sređuje ulaže, konstantno imate neku novu impozantnu građevinu, geografski na najljepšem položaju sa mogućnošću širenja na sve strane... Samo da podignu standard da ljudima povećahu plaće i da građani Banja Luke mogu uživati u svom prelijepom gradu, a ne samo posjetioci...
Dokle god predsjednik države dolazi na ceremoniju otvaranja 80 metara puta, neće ni malo bolje biti, sve je to u banani...
Mah ovaj most nije stvaran, radi se o računarskoj animaciji, eventualno hologramu kol'ko da bidne očevidaca. Tipična chetnička podvala.
@BosanskoNevesinje Nek se Bosna gradi. Mene ovo raduje, samo šteta što nije češće jer znamo kolike se pare izdvoje. Šta bude s tolikim milionima?
Nek se radi i gradi, čestitam.
Jeste da su ga napravili a i tu se ukralo garant nesto. Siguran sam da se na tim velikim projektima najvise krade i stavlja u dzep. Na celome balkanu.. posle kao svi odusevljeni kazu: vidi kako su to izgradili. A ovamo mogli jos 3 mosta za te pare da naprave. Balkanski sistem lopovluka.
@gooUser1560505084 pa kad vec grade red je da nesto hajruju, jer sto bi samo firme zaradile a njih nigdje
Cuj "Banja Luka most", a Draza Mihajlovic, Radovan Karadzic, Mladic, Arkan,...? Dodice razocarao si cijelu BiH, ja sam iznenadjen.
Nasi mamlazi sa Novalicem na celu nisu metar auto puta napravili za vrijeme vlasti. Put je kicma jedne ekonomije, a sta Fadil to zna. Na zapadu prvo ide kanalizacija, put pa sve drugo na krajum novalic je majmun teski