Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha.Ovo je super.Ja čitajući text kontao cijelo vrijeme da je ovo za studente na zapadu.Jer tamo studenti mogu da rade i studiraju.Što je kod nas naučna fantastika.
@kardelj71 Pozdrav, ne bih se slozio s tobom. Imate mnogo fakulteta kao i univerziteta za primjer. Npr mnogo su otvoreniji privatni fakulteti za rad i studij cak se rad i vise cijeni.
Odličan tekst, ako citalac zivi u Americi u suprotnom je besmislen. Credit score kao takav ne postoji u BiH, kod nas banke gledaju primanja, trenutna i prethodna zaduzenja kao i poslodavca. U zavisnosti od iznosa kredita i vase pregovaracke vjestine odredjuje se EKS. Drugim rijecima, ako ne pitas nizu neces ni dobiti.
Kod nas niko neće da zaposli redovnog studenta na pola radnog vremena Što je na zapadu sasvim normalno.Ovdje te habaju profesori jer moraš imati potpis o dolasku na predavanja inače ne možeš izaći na ispit.A poslodavac ne želi da prijavljuje nikoga na pola radnog vremena jer mu se ne isplati.Sistem nam je katastrofa.
Najbitnije kod studenta da se navikne na jedan obrok i da gladan moze zaspat ostalo je pic**n dim
Kreditna kartica studentima, jes al u Limburgu mjesecu.
Ovo je drugi ovakav tekst u par mjeseci koji je skoro u cijelosti preuzet s neke lijeve stranice i kobiva prilagoden nasim prostorima, veze s mozgom nema, kakv credit rating jebote zivot pa de bar procitajte sta objavljujete
Jedan jednostavan finansijski savjet za studente: PRAVAC NJEMACKA.
Ovo je samo preveden clanak iz zapadnih novina.
1 i najvazniji bjezzz u DE...
Koji proracun kada cecin roditelja salie djecu sa 50 maraka sedm8cno o cemu vi pisete
treba biti madzionicar da prezivis u ovoj bijedi