Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aparat za pravljenje REZANCADI??? znaci, ne da placem, nego vristim 😂😂😂😂😂
prepisan clanak za prosječnu amerikanku nimalo zanimljiv prosjecnoj bosanskoj zeni a ni muškarcu koji voli da kuha. koristenje masine za guljenje krastavica, krompire isl je samo komplikovanije, treba oprati masinu i nemas je gdje ostavii ako kuhinja nije od bar 15 kvadrata. al da ste stavili kuhalo za vodu
@sanjo87 još da je u članak uvršten aparat za guljenje, ni po' jada. Ono što predstavljaju je spriralizer, koji spiralno reže razno povrće, ne guli ga!
Amerima bi svakako trebao jos jedan revolucionarni aparat, a to je aparat za pravljenje (chuj pravljenje) chipsadi. Tako bi si mogle njihove debele guzice doma spravljati chipsad, a ne cekati kucnu dostavu.
Darth Vader toster? Ma day brate 😂
potrebna kuhinja: 50 kvadrata
Spiralizator ima u Peniju za 18km...al sve je ovo nebulozno i nepotrebno. Nisu oni ko djrca gdje god se dodje u goste dobijali mlin da rucno samelju kafu :D
Amerikanci otkrili mlin za kafu i to nama klix prenosi kao senzacionalno otkrice. lol
Klix najposjeceniji americki portal ili je BiH uvela dolar kao valutu?
Koja glupost
Aparat za za pravljenje rezancadi  to care, slobodno pojačaj, nek se zna ko je gazda