Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva recesija, to samo mediji raspiruju vatru, jel vi ividite da u americi dionice skacu cim onaj Obama kaze nesto pozitivno, kakva je to ekonomija, to je bolan samo loplovuk a jadni ljudi koji su zavedeni vjeruju ko budale.
kriza u BIH je narod!! a posto BIH uvozi i izvozi automatski je izlozena krizi...
kakva ba kriza, cuj recesija, pa mi smo u krizi od kako se rat zavrsio zar moze biti gore, zar moze onaj sto nema da jos vise nema..
U Bosni nista ne uspijeva pa nece ni ova kriza.
U Bosni kriza ZDRAAAAAAAVOOOO !
Recesija ce zaobici BiH zato sto mi nismo ukljuceni u svjetske finansijske tokove. Mi smo ukljuceni u marsovske tokove hehehehe Nema krize, za krizu je potrebno dvoje, a mi krizu necemo :) Ako kriza ipak dodje predlazem da je bojkotujemo. Recimo odlucno ne svjetskoj finansijskoj krizi ! :p
BIH nije hahahahahahahaha kazu politicari i narod, hahahahaha