Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je u interesu da Federacija ima kvalitetne naftne terminale?Zasto sluze terminali? U normalnim drzavama se zna, kod nas samo da se uhljebe poslusnici.. Oko 90% trzista nafte i derivata u BiH drze strane firme, ostalo su domace..Kaze skupo gorivo, divljaju sa cijenama,naravno kad im je dozvoljeno..
Hermedin Zornić, inače intelektualac koji je regularno završio samo 4 razreda osnovne škole. Po stare dane kupio diplomu u Travniku i postao Direktor Energopetrola. Kad su IINA i MOL preuzeli Energopetrol, uredno su ga ispratili iz kompanije s obzirom na njegove sposobnosti. Sad je Predsjednik uprave Terminala FBiH. Zivjela SDA i njeni intelektualci !!!
Potrebna je podrška vlade da ovo bude u punom kapacitetu. Rijetkost su danas ove informacije da je nesto bar pokrenuto. Svaka čast
BAKIR POKRAO NAFTU 100%.
Umjesto sto parlatate ovdje bolje bi bilo da radite na vizama i inostranim radnim dozvolama. Ja sam krv propiso 3 godine dok nisam otišao. I prije 15 godina su svi pametovali da je vlast ovakva, vlast onakva pa ni dva grama promjene nije bilo.
@nalivpero Druže, ja bih ti dao milion lajkova da mogu. Pregled kompletne društveno-političke situacije je stao u ovih par rečenica. Plus kvalitetan savjet svim normalnima ( ako ih je uopšte i ostalo)
Zato Bakir kaže da Novalić dobro radi . Pa i ono malo što naprave pa pred izbore ko fol svečano otvaraju plaća narod koji deru kroz kredite , nove akcize , takse , poreze itd . Zašto Hifa i slični ne pravi sebi terminale . Naravno oni pare troše da kupuju političare . Primjer propalog Aluminijuma gdje nekakav kratkotrajni menađer dobije 300000 KM otpremnine sve govori. A prosjek u realnom sektoru ( gdje se jedino i stvarno radi )nije ni 500 KM . Pa dosta više .
U ovoj državi samo su redovne PLAĆE UHLJEBIMA, sve ostalo je KATASTROFA !!!
sipam u lukavici i sipat cu. #jačamorsuinatsdalopovima
Makar ima ista. Dodik naredio da svaki snsdovca naspe kanister od 20 litara, i da zastekaju, za ne daj Boze...
Nista nivo od strane kriminalne vlade. Placamo eko taksu za tehnicki pregled vozila vec tri godine. Sud presudio da je protiv zakona. Ali i dalje nas legalno pljackaju. Isti slucaj i sa terminalom. Lopov do lopova.
Izmišljena radna mjesta za uhljebljavanje zetova i famalije
PARE NISU PROBLEM para NEMA potrošene su
pa dobro i vi sad, najbitnije je uradjeno pare su skrsene i bilo je svecano otvaranje, sad bi da se to i koristi...