Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozitivni i nadahnjujuci primjeri koji pomazu unapredjenje rada sa najmladjima
Vrtić Leptirić na Marijin Dvoru kranjčevićeva je zaključao igralište napravljeno općinskim parama, parama građana. (igralište je odvojeno od vrtića na sred parka) Otključavaju ga samo po pola sata dnevno SAMO ZA DJECU IZ VRTIĆA !!! kad druga djeca tu dodju, zaključano im je. Pisali smo općinskom načeliniku o tom putem stranice općine. Izignorisani smo. S kakvim mi ljudima imamo posla.
Jadna neka djeca u šta odrastu. A vidimo i po brojnim komentatori na na kliksu. Rode se kao prazna knjiga, željna igre, znanja i zabave, a onda im roditelji napune glavu da su ovo ili ono, da mrze drukčije i da gleda kako da ukrade jer kradu i drugi.
Daj makar skinite te rešetke/gelendere sa prozora....
@Hamoponovouredu prizemlje je. Sutra bi im provalili.