Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odnosno (anticetnickih)
stari mi je 93. pusio Drinu na Zuci, tako da sad koga god vidim, pogotovo ko je predevero sarajevsku opsadu, da pusi strane cigare jezim se. To je direktna izdaja nasih antifasistickih (cetnickih) boraca drina - forever!
ma jok naj bolji je onaj 57 hahahha ili neznam dali se sijecate LD onaj upitnik ? pa sta je jos bilo a lara haaahhahh kad se samo sijetim ...
marlboro rocks
STO JE DOBRO? DRINA JE DOBRA
e ljudi aura light je zakon
mada je pusenje jako stetno za zdravlje, sto zna svako djete u nasoj zemlji. ali ljudi, koji vec se ne mogu odreci te slabe navike, trebaju koristiti DOMACE cigarete, a ne uvoz. mislim, mozemo vise vjerovati FDS nego TDR!! ja sam nepusac, tako da sam i protiv tvornica duhana!
pusti ba ovo, uzmaj drinu, pogurajmo nasu privredu
Pusim vec 14 godina i rijesio sam bacit. Pozelite mi srecu !!
prestanite pusiti!
ma ja ba aura light,nema bolje...
aura light rules !!! :)
Evo npr. niko ne komentarise kako nas TDR truje godinama, naprasno reklamira proizvode i bez ikakvih ogranicenja prodaje cigarete u BiH. BH l'mladi' bi se trebali poceti baviti 'stvarnim' problemima u ovakvim eforumima a ne izrazavati svoje 'ukuse' iz dosade........