Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citam ove kometare i ne vjerujem... svi nesto misle da se cijena dize radi zdravlja i prestanka pusenja. koja zabluda. akciza se uvodi da bi se popunio budzet i da bi elita mogla i dalje zivjeti na visokoj nozi. nije njih briga da li cemo mi prestati pusiti ili ne. harmonizacija cijene sa cijenama u EU je samo suplja, jer harmonizacija cijena ne moze poceti sa cigarama, nego prvo sa platama, penzijama, treba prvo harmonizirati zivot gradjana pa tek onda puniti budzet
Hebote tito pa ode mi Drina obična na 4KM,nije više zidarka sad je inzinjerka...
hahahah dobar
Najviše puši ona generacija koja je najviše i u ratu stradala.
A zagadjenje u Sarajevu? Olova i ugljicnog-dioksida ima u zraku da izvozimo. Kad ce "akcize" za to? Kad se pogusimo svi? Naravno, samo neka se paznja skrece na pogresnu stranu. Za nepusace - u najgorem slucaju mozes se maknuti iz prostorije, a kako ces iz grada? Seliti?
malo drzavi 1 400 000 000 KM koje zgrabe od naroda na duhanskim proizvodima, valjda je cilja agende 2 000 000 000 KM
HE,ovdje sve sami nepušaći hebote a pola vas živi na skanku,heroinu,...itd........hehehehe.
aj ti radi sa esmom a ne ispusi kutiju pa da te vidim ljudino
E kura* ce se vise grebati od mene za cigarete. Ili kupi pa pusi ili nemoj nikako pusiti.
Ima ovo ucinka! Znam ja dosta svojih prijatelja koji su prestali i onih koji namjeravaju prestati radi cijena... Neki otvoreno o tome govori neki prosipaju suplju, al u biti razlog su "CIJENE"
Imam jednog govnara u kancelariji koji nema sta da jede ali i dalje zmari jednu za drugom.
Izgleda da smo popušili !!??
Koliko ce kostati Drina
mrs mater vam hebem bezobraznu.. kad se sjetim kad je drina bila 1km... sa papirnom zelenom markom kupis i miran si... vidi sad, code plavi 4 KM, mrs! govna
Volio bi da bude 20 maraka kutija
Pa koliko ce marlboro bit? :S
5aka
Ko ima nek pusi
Kratkovicni bosnjak vidi samo poskupljenje cigara dok neko ko ma mozga odma skonta kako je ovo samo jos jedna od kradja vlade koja naravno ne mari za vase zdravlje nego za to da vam uzme vise para kako bi i dalje mogla ceskati muda i od toga zivjeti. Trznite se retardirani debili jer vam sutra slijedi ovo isto za hljeb, mlijeko itd.
Jeste, cigarete su veoma stetne. Evo ja pusim i vec neko vrijeme osjetim neko probadanje u predjelu srca, kao da ce me infarkt strefiti.
Lazna uzbuna, samo sam se naduo od graha. Sad kad sam prdno ko konj prestalo je probadanje. Ali mi komsije pokusavaju nesto poruciti morzeovom azbukom kucajuci po radijatoru. Ne kontam sta mi zele reci.