Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cek da pripremim vode , secera i soli pa vam javim rezultate. Lomis se ko konj da bi se na kraju mjeseca obradovao ako ti petobanka ostane kad sve zivo poplacas. Mallorca vidimo se za 8 godina!
dobro si...........a za osam godina ??? bogme dobro si ti..........ja nekada u zagrobnom zivotu :(
Dva najprometnija kafića i restorana u Tuzli Emporio i Sedra ne izdaju fiskalni račun prilikom pružanja usluga.
@raka Popunio jednom obrazac, poslo. Al' nema fajde.
@nostalgicar1 Inspekcija se davno tu utalila.Dođu, ugrade se, odu.
Ovo isto kao i onaj portal e-porezi, prvi dan i odmah ne radi...je li moguce da nista ne znate???
Pade stranica kad sam ukucao svoje podatke
Vama svima plate po 4000 KM a necete da radite ...
Plata minus: -porez na platu -zdravstveno osigurane (ne iskoristiš ga jer su te otjerali privatnom doktoru) -penziono osiguranje (umreš prije penzije) -PDV 17% na svaki artikal -akcize na gorivo -nameti pri registraciji vozila ...
Meni ispada da ja nikako ni ne radim!? 😵A ja sve nešto mislila da sam zaposlena.😨
Prava sitnica...samo 197 dana radim za ''jednu jedinu''. Kad sad od 16.07. krenem za sebe raditi, gdje će mi biti kraj :)
U normalnim zemljama od poreza dobijaš zdravstvo, školstvo, muriju i vatrogasce, ceste, pruge..a kod nas zadovoljstvo da kupujemo skupa auta našim vladarima i uhljebljavamo njihove potomke. Tako da mi nije žao porez platit..
Od 365 dana u godini 176 radim za porez. Lijepo bogami.
ja samo za porez radim
smanjite kupovinu alkohola cigareta to je luksuz koji je najviše oporezovan, to smanjite il ukinute i eto ga, ušteda 5 milja godišnje
Evo, nezadovoljna sam. A kako se pobuniti? Ja bih da radim više za sebe nego za porez koji oni potroše na tariguz. Da ne plaćamo? Onda kao specijalci će nam upadati u kuće i praviti državni primjer br. 1 kako država "funkcioniše". Kad je uzeti - prvi su; kad je dati - niko nije nadležan. Šta da radimo? Koje su nam mogućnosti za borbu?
@šefica Svi nas pumpaju kako ništa ne valja kao da to i sami ne znamo. A gdje su rješenja, opcije, mogućnosti, kako se boriti protiv opresije? E tu niko ništa ni da mukne.
cijeli zivot