Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od predznaka Sudnjeg dana je nadmetanje u gradnji nebodera.
jedan od predznaka sudnjeg dana je kad pocnete pisati o predznacima sudnjeg dana.
Samo sam cekao da neki puritanac pocne sa ovim sranjima -.-
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
‘Obavijesti me o Smaku svijeta!’ Poslanik je odgovorio: ‘Upitani o njemu ništa više ne zna od onoga koji pita.’ Čovjek je rekao: ‘Obavijesti me o njegovim predznacima!’ Poslanik je odgovorio: ‘Kada robinja rodi sebi gospodara, i kada vidiš gole, bosonoge i bijedne čobane kako se nadmeću u izgradnji zgrada.’
to je to EVO ŠTA KAŽU TURCI Evlija Čelebi (Čelebija), glasoviti turski putopisac XVII. st., putovao je Bosnom 1660. i 1661. U svomu putopisu više puta spominje Hrvate u Bosni. Tako kaže, da je "jezik bosanskog i hrvatskog naroda" čist. Njemu je dakle jezik Bošnjaka i Hrvata jedan te isti, hrvatski. Livno i Bihać su mu hrvatski gradovi. Hrvate on nalazi i u Boki Kotorskoj. Navodi, da su stanovnici Herceg-Novoga Arnauti, Bošnjaci i Hrvati. Čelebija dva puta spominje muslimane u Bosni, koje naziva Hrvatima. U neposrednoj blizini Foče na Drini, u starom gradu Prači, njemu (Čelebiji) "dadoše 50 hrvatskih momaka pod oružjem za pratioce". Na Gatačkomu polju "dobi 300 lijepih po izbor hrvatskih gazija (junaka)". Pridjevak gazija (junak) mogao se dati jedino muslimanima. Fehim ef. Spaho, reis-ul-ulema (vrhovni vjerski poglavar) svih muslimana u kraljevskoj Jugoslaviji, u svomu članku Hrvati u Evlija Čelebijinu putopisu kaže: "Za proučavanje naše hrvatske prošlosti osobito je značenje, da nam se otvore i učine pristupnim turski izvori"
oni nisu ni goli, ni bosonogi... mozda malo bijedni.
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Ma sve je to vehabijska bagra
https://sisiczijad.wordpress.com/2014/04/19/ko-unisti-hilafet/
Sve te zgrade ce svjedociti protiv njih na danu sudnjem, na danu kada ce mrav odgovarati za zlo koje je ucinio drugom mravu.
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/
Daj mi dokaz da Bog postoji! Može li biti gluplji, a ipak omiljeni argument ateista da Bog ne postoji. Kakav bi bio smisao vjerovanja da Stvoritelja vidimo svojim očima?Vjera se temelji na razumu, na spoznaji da iz neživog nije mogao nastati život, da iz ničeg ne može nastatti nešto samo od sebe, jer to jednostavno nije logično i moguće. Naravno, onda oni pitaju ko je stvorio Boga. Opet glupost-kakav bi to bio Stvoritelj ako je stvoren. Eh, tu sam čekao vjerniče - šta je starije, kokoš ili jaje. Jaje, ko ga je snjeo. Kokoš, iz čega se izlegla...Tako bi ateisti unedogled argumentovali tezu da sve ima svoj uzrok (pa i Bog) previđajući da u takvom beskonačnom kauzalnom nizu nisu ni mogli nastati ni kokoš ni jaje... Suma sumarum-dragi ateisti, ako ste vi u pravu, sutra kad skončate svoj promašeni život, nećete niti jednog trena uživati u spoznaji da ste bili u pravu, jer je po vama smrt kraj. Al ako niste bili u pravu, imaćete vječnost da se kajete zbog svoje zablude.
Ma, toooo....samo piči......bitno je da bude viša od komšijine.....ha ja.. ;-)
odoše ljudi iza oblaka kao Lepi
nikada nijedan arhitekt nece uspjeti dizajnirati zgradu koja moze izbeci direktne udare vjetra. jedna stvar je ublaziti ,a druga izbjeci.
T. da koristim priliku da ti kazem: izvini!! Izvini jer sam mlada i naivna i ocigledno idealista koji vidi samo dobro u ljudima.. za vjernike si bio u pravu, i tek sad razumijem tvoj stav! Hvala, za otvaranje ociju!!
bilo je dovoljno ok:) niko ne bi znao o cemu se radi. bilo proslo. danas me jaja brinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
sramota ba, a braća po vjeri Muslimani bejha nemaju korku ljepa za pojest, sirijska nejac jede haram životinje, palestinci trpe teror šija i jevreja, a arapi se razbacuju. Mi muslimani smo bezdušni, nije ni cudo sto je muhamed ozenio 6 godisnjo djete..
toliko o braći arapima, mi ovamo nemamo ni za kifle a oni tamo grade zgrade nebu pod oblake e pa aferim braćo arapi
Imaju oni ispred nas još milijadru i po braće pa? Krajnje glupo razmišljane nisu oni dužni nikome ništa dati. Jedni je kontradiktornost što se busaju u Islam a ni "I" od njega ne poštuju. Ne treba ništa od ikoga očekivati trebamo sami sebi stvarati a ne sadaku čekati.
@diinnoo kad se već pozivaju na islam na svakom koraku dužni su dati i podijeliti sve sa ostalim muslimanima koji nemaju.. i bajka se tu zavšava @starbuck ma znam ja to sve.. ovaj moj prvi komentar je bio više sarkazam na "braću" :))
to arapi, kad ima , nek se troši, kad se potroši , opet kamile kroz pustinju korzirat.
ALLAH JE ZAPEČATIO RAZUM ( INTELIGENCIJU ) NEVJERNIKA. evo vam odgovor ako je covjek ( Stephen Hawking ) koji misli da smo nastali od SuperNove ( EKSPOLZIJA ZVIJEZDE ) ili velikog praska genije, ja ateiste pozivam da pogledaju sljedeci video, IPAK JE OVO GENIJE. on vam daje odgovor zašto ne vjerujete: http://www.youtube.com/watch?v=3p3RZltP1ME
Ovi bi mogli zeznuti Google u namjeri da napravi lift u svemir.
hahaha....napreduju brze :))))) ta ti je dobra
dok palestinci nemaju sta da jedu ini arapski seici ne znaju sata ce od para pa iz bijesa prave ovakve zgrade