Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj neradnika što komentarišu i raspravljaju o mlijeku. Tezak je to hljeb. A o pesimistima da ne govorim, uvijek nešto ne valja, uvijek nešto negativno.
"Da li smo spremi da uspostavimo ovu službenu kontrolu, moramo odgovoriti Dablinu do 12. aprila." eh lijepi moji sve se ceka zadnji dan
Siguran sam da ce Šarovic uciniti sve da se ovaj problem rijesi!
Srbin koji je došo pameti najzad
Mozemo kako hocemo, ali ovaj covjek je jedan od rijetkih "ovih gore" koji radi svoj posao. I ocigledno zna da radi; tek sto je preuzeo duznost, izvrsio je analizu izvoza mlijeka, identifikovao probleme, napravio plan sta i do kada se mora uraditi. I to je to, prionuti na posao i odraditi ga do kraja. Svaka cas, samo naprijedt!
Supermrga @@@Dali si ti čitao koja je najveća i najsavremenija farma u BiH i koje vlasnik to je veoma bitno, koliko ja znam drži je Bošnjak Jusuf Arifagić iz Trnopolja kod Kozarca
Je l' to uključuje i domaći sir?
Samo nam jos fali mlijeko I prevoz...sve ostalo je spremno..dodao je minister.. :) :)