Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aerodrom trebinje se sprema za milion ptica selica xD
Trebinje je mali gradić i realno nikada neće dobiti aerodrom! Vi treba da se takmičite sa ZG i BG koji ove godine ima 5 miliona!
@Ticino30 oni su glavni u bosni i hercegovini.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Žao mi nešto aerodromskih taxista. Neće uspjeti sami da prevezu tolike putnike. Predviđam proteste i apel nadležnima da se termini slijetanja aviona usklade sa vremenom njihovog povratka sa prethodne ture
Ima redovan autobus Aerodrom-Baščaršija, ionako je 90% prazan uvijek. To je super riješenjenza veliki broj putnika
Prisutan sam bijo kada carimik otvara zeni mali kofer koja je doletila samnom iz Njemacke u koferu je bijo paketic od 10 kom gacica zbog kojih je zadrzana gotovo 1h da objasni da ne sverca,kada je izasla pljunula je na zgradu,mozda i upravu je ako ovako nastave matletirati prolaznike netrebaju nista prosirivati....
ko se sve ugradio u projekat?
Mogli bi otvoriti još koju radnjicu i par restorana, da putnici ne moraju da se guraju u jedan kafić i jedan restoran. Isto tako nema bezplatan wifi, što je sramota. O ljubaznosti zaposlenih da ne govorim.
Vidim predvidjena je prostorija za vjerske potrebe a nije kakav uredjaj da se aviono mogu spistiti po mogli !
A magla ?!
Ugrađeni su i ogromni ventili za raspuhavanje magle te ogromni grijači za pistu. Konačno je aerodrom spreman za zimu.
...i zimi ce biti zatvoren , kao i obicno... Svaki put lutrija.. Dzabe sminka kada glavni problem nije rijesen...
Ima li gdje koji render ili ce izaci tek konkurs? Joj kad bi mi u portofoliju stajalo airport hihi
Kod nas samo dvije opcije postoje: ili ide u stecaj ili se siri. Pa ne znam ima li pola godine kako su prodavali avione i bili u bankrotu, a danas im kratka pista i ocekuju milion putnika...
Haj se malo informiši pa piši nesta. Bh Airlines i međunarodni aerodrom Sarajevo uopšte nemaju nikakve veze. Kakve veze ima avio kompanija ima veze sa aerodromom. Bože sačuvaj.
Izvini a ko je kriv sto sarajevo nema nacionalnu aviokompaniju? I kad je imalo jedva je spajalo kraj s krajem
Da se ovo ne radi zbog veceg dolaska arapa
U Bosni se NEkaze zrakoplov nego avion papak jedan JEBOTE onaj ko ti dade diplomu
Kaze se i zrakoplov papak jedan, tko tebi dade diplomu, hrvatski je ravnopravan sa bosanskim u bih
@pram to bi vec moglo ;)
Aerodrom Trebinje se i da ima novca, nikad neće napraviti, jer mu to Dubrovnik i hrvatska država neće dozvoliti!!Nisu ludi da daju da profit ide u virtualno Trebinje ili Mostar!! Imaju dovoljno domaćih izdajnika ovdje, da im stopirati projekte neće biti nikakav problem!!
@Integrator Ma, daj kakvo Užice i aerodrom tamo!? Trebinje ima idealan geografski položaj, Dubrovnik, Mostar, Herceg Novi.., ali mu hrvatska država za to nikad neće dati da se radi i lobiraće, kao što je i tebe ubijedilo već, da je pametnije nekakvo Užice praviti! Samo mislim da se uz pomoć Turske ugovara autoput Sa - Bg, a ne ist. Sarajevo-Bg!! Mada, osim simboličnog, taj autoput nema nikakva ekonomskog opravdanja i samo će gubitke gomilati!!
Samo me znam zašto je sarajevskom aerodromu, onaj mostarski trn u oku? I kad je magla u Sarajevu avioni slijeću u Split, umjesto u sunčani Mostar! Politika nikako ne da da nijedan avion ne sleti u Mostar, a sarajevski aerodrom se hvali milionom putnika, a uopšte ne da konkurenciju, osim udaljenoj Tuzli! Dokle će samo tako biti i sokle će naša dijaspora slijetati na jeftinije Split, Zadar, Dubrovnik, umjesto u svoju zemlju??
@Integrator Ma, što kažeš, tržište malo, posla malo, pa se svi svadjaju oko aerodroma, turista, cokoladica, pozdrava, istorije, puteva, religija, sportaša, pjevača.... Lijepe teme za ljude ispod prosječne inteligencije i završenom osnovnom školom, a pametnim ovdje, ovako kako je, mjesta nemaNajmanje pametnog i prosperitetnog, pa jedino odlazak vani izgleda jedina pametna opcija!
@mirabel Hvala na iscrpnim informacijama! To su geografske činjenice! Ekonomske govore da zbog blizine Međugorja, mora, Starog mosta, velike dijaspore hrvatske i bosnjacke, lijepog vremena Mostar bi imao mnogo putnika i turista, ekonomski isplativ, da bi oduzeo dosta veliki dio kolača Sarajevu, što oni nikako ne daju i ne žele, dok Tuzla nema turističke potencijale velike i zbog toga im ne prave probleme! Čista logika i zato je više "udaljena"!! Kontaš!
Ove radove treba odgoditi za par godina. Jer kakva se kampanja vodi protiv turista, ne vjerujem da ce trebati prosireni kapaciteti.
Dodix se preznojava. I on planira prosiriti onu shupu od aerodroma u BL sa jos jednom shupom od brezovine