{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevo-x.com apsolutno najposjećeniji internet medij u BiH

S
14.2.2012. u 10:49
0
104
Sarajevo-x.com apsolutno najposjećeniji internet medij u BiH
0
Sarajevo-x.com apsolutno najposjećeniji internet medij u BiH
Screenshot: Google Analytics
Sarajevo-x.com je postavio novi rekord kada je u pitanju posjećenost svih internet portala u Bosni i Hercegovini. Na dan kada je cijelu Bosnu i Hercegovinu zamela rekordna količina snijega naš portal je ostvario i rekordnu posjećenost.
Prema podacima Google Analyticsa, koji mjeri posjećenost internet stranica, portal Sarajevo-x.com je 4. februara imao 455.968 posjeta, što je apsolutni rekord posjećenosti neke od bosanskohercegovačkih web-stranica.

S obzirom na to da su odnedavno podaci o posjećenosti pojedinih portala prema Google Analyticsu postali dostupni javnosti, Sarajevo-x.com s pravom može reći da je najposjećeniji internet medij u Bosni i Hercegovini i prema ovom mjerenju te da drži apsolutni rekord posjeta u jednom danu.

Gemius: Rekordnih 433 hiljade stvarnih korisnika samo iz BiH u decembru

Screenshot: audienceba.gemius.com
Screenshot: audienceba.gemius.com

Osim Google Analyticsa, nezavisno mjerenje posjećenosti internet stranica u BiH, jedino sa demografskim podacima i podacima o stvarnim posjetiteljima koje je dostupno javnosti, provodi kompanija Valicon u saradnji sa poljskim Gemiusom, prema kojem je Sarajevo-x.com i dalje najposjećenija web-stranica u BiH uopće. Naime, prema posljednim podacima, onima za decembar, Sarajevo-x.com je najposjećeniji sa 433, drugi je Pik sa 421, a treći portal Dnevnog avaza sa 307 hiljada stvarnih posjetitelja iz Bosne i Hercegovine.

Gemiusova lista posjećenosti bh. internet stranica od ovog mjeseca je dostupna javnosti na stranici www.audienceba.gemius.com.

Prvi i na Facebooku

Fan stranica portala Sarajevo-x.com na Facebooku i dalje ima najviše korisnika ove društvene mreže među svim internet medijima u našoj zemlji. Sarajevo-x.com na Facebooku ima 85.000 korisnika uz stalni rast.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: