Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaći lažu! Ja sam studirao na tom "Univerzitetu" - bacanje para! Imam sreću da radim u struci, ali ne zahvaljujući AUBIH-u sigurno! Pored cijene školovanja moraš da trpiš babine i mamine nabrijanere, ideš na kojekakve evente i slušaš profesore milionere koji su poBogu došli da nama bosancima pomognu... (milioni, avioni, kamioni u njihovom vlasništvu) I sve bi to bilo uredu da su ispunili i 2% od obećanog (posao u internacionalnim firmama, plaćene prakse bla bla). Za posao LAŽU - mogu potvrditi bachelori svih završenih smjerova! Ovi po google-u i još par njih koji su se snašli, to je zbog individualne sposobnosti ne zbog AUBIH-a. Sikter!
Ne zelim da ulazim u sposobnosti studenata koji zavrse Ganicev ili americki univerzitet, ali je logicno da ce se svi oni zaposliti, jer samim time sto te fakultete studiraju dolaze iz dobro situiranih porodica, kada im porodice mogu prisutiti te fakultete, onda im sigurno mogu i priustiti posao (kupiti ili uz poznatsvo "izganjati")
Evo izbrisi i ovaj komentar!
Moram ostavit komentar na ovu notornu laz!! Ovo jednostavno nije istina,cast pojedincima ali 90% likova koji su zavrsili ovu skolu nemaju blage veze.Za toliko pare dobili su uzasno lose obrazovanje da kada doneses diplomu da si se skolovao na AUBiH ljudi se podsmjehuju. Dva primjerka babinih orangutana u mom komsiluku mogu vam potvrditi to u svako doba.
kao i dva zaposlena u google koji su bili studenti aubih-a?
A odakle onolike pare Ganiću-
Sta mislis @kemo odakle mu:)? Prodao 2 ili 3 knjige sto je napisao I kupio :-). Fin covjek nema sta!
U konzumu na kasi.............krasno....idemo svi dati 10000 godišnje ( najmanje ) da " upadnemo " u tih 85 %......a šta ako me zakači onih 15 % ..... :D
jest, cijena studiranja je zaista gotovo nedostiziva, svi bi mi da nasa djeca studiraju na najboljem i najpriznatijem fakultetu, ali nemere
ma vjeruj da poznajem ljude koji su totalni bankrot, ali digli kredit na 30 godina samo da se zna da njihov sin pohađa američki univerzitet....bolesnici
zaposlelnost sa travničkom diplomom je 100%!
prolaznost je 200%! kažu da u Travniku ne daju past' čak niz stepenice😂😂😂
greška....travnička se uzima (kupuje) kad već imaš posao (najčešće o državnim jaslama) pa ti samo treba da ispunjavaš uslove konkursa za posao koji obavljaš već duže vremena :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)