{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sajam organske proizvodnje i eko turizma u Sarajevu

F
FENA
13.3.2012. u 08:35
0
0
Sajam organske proizvodnje i eko turizma u Sarajevu
0
Sajam organske proizvodnje i eko turizma u Sarajevu
U organizaciji Saveza Organsko Federacije Bosne i Hercegovine, od 13. do 17. marta na Trgu djece Sarajeva bit će održan 1. međunarodni sajam organske proizvodnje i eko turizma, te upriličeno i otvaranje 1. međunarodnog kongresa organske proizvodnje i eko turizma "Organic Sarajevo 2012".
Otvaranju kongresa prisustvovat će predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH Bruno Bojić, predstavnici Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Federalnog ministarstva okoliša i turizma te Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

Na Međunarodnom kongresu organske proizvodnje i eko turizma bit će prezentiran regionalni ruralni razvoj (predstavnici SWG), a trenutnu situaciju u organskoj proizvodnji predstavit će predstavnici iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova, Bosne i Hercegovine, Turske i Bugarske.

Bit će predstavljeni i trendovi i razvoj organske proizvodnje s preporukama zemalja jugoistočne Evrope, kao i proces akreditacije za EU listu kontrolnih tijela iz trećih zemalja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: