Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljubomorni bošnjo ne može da vjeruje. ljubomoran.
@haos1 Ti slobodno vjeruj političkim patkama, to je i cilj poruka za glupe ljude. 😁
To nije tacno, Bosnje nemaju nista protiv Rusije kojom vlada jedan pravedan vladar, Bosnje su kivne na pravoslavne turko - vlahe koji sebe zovu srbi, to su ustvari osmanska kopilad koja su povukla gene i od rumunskih vlaha, sad im je licni opis totalno izmjenjen i zbog toga im je kriv Bosnjo i cijeli svijet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjeka kada obuzme lijenost korak je do siromaštva, kada to zahvati naciju krah je neminovan! Bošnjaci su izgurali rat, ali su ih uništile humanitara, donacije, socijala, sumnjive penzije. Sve nepošteno i krajnje sumnjivo od humanitarne do penzija, tako je započeo, širio se i zavladao lopovluk, korupcija, zavist, ljubomora. Zato svaka čast Rusima,na uspjehu, čovjek može sve kada ga muka natjera, samo se ne treba ponižavati i tražiti sadaku!
propaganda. rusi su kao i srbi, lažovi.
okrenuli se k sebi, oslonili se na svoje unutranje resurse i snage, zabranili uvoz gmo proizvoda, najavili su proizvodnju iskljucivo organske hrane u cijeloj zemlji..i progres je vidljiv.
Sto rece cika Kure u filmu rane:Samo da potraju ove sankcije i bog da nas vidi
Ja sam kupio tele ali smo mu morali odmah iskopati oci.Nismo zeljeli da raja sa klixa vide kako mu admin .ebe mamu😂😂
Da. Jer ostali sektori baš i nemaju šanse pa su se fokusirali na poljoprivredu. Rusija je pretrpjela zestoke gubitke zbog sankcija i to niko ne moze poreci. Samo pogledas kurs rublje. Putin je okrenuo narod nacionalizmu, slično ko što naši rade, da se odvuče pažnja sa ekonomskog udara na standard.
Ukralo mi tele
Te sankcije su ionako bile glupost. Dobro je da mogu biti sto manje ovisni o uvozu.
kad kriza udari ljudi se vraćaju na selo, šta je tu čudno, svugdje isto funkcioniše
Nisu trebali uvoditi sankcije Miloradu, već Republici Srpskoj, pa da i mi doživimo procvat.
vama ne moze niko pomoc djikani
Proizvodnja secera se povecala ne zbog toga sto su Rusi poceli da jedu torte, nego zbog toga sto od secera se pravi "samogon", analog rakije. To samo govori da su Rusi poceli vise da piju.
nek oni piju, al mi zato trijezni stvaramo čuda neviđena
sta ti je inat !
sta ti znas sta je ekonomija drzi se kuhinje
@OtokaBoy3 jah..........jah..............volim kuhinju..........ali.........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sigurno jesu a izvor vijesti SRNA
pa ako ste vi nesposobni ne mora značiti da je svako.
Koliko lazi u par recenica...ali to pise SRNA jer znaju da ce i oni uskoro pod sankcije pa pripremaju narod na korijenje ha ha