Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idem za Jaco, libo me lakat
pa ovim je najviše pogođena rusija, jer se svaki prelet preko njenog teritorija debelo plaća. To vam je kaoda napravite auto put pa onda zabranite strancima da voze po njemu.........
Arogancija zapadnih zemalja je dostigla svemirske visine. Kad Rusija na sankcije odgovori sankcijama to je skandal. Kad bi NATO sutra napao Rusiju, zapadni mediji bi se cudili drskim Rusima koji uzvracaju paljbu. Kad evropski misevi umisle da su gospodari svijeta dolazi do tako komicnih situacija pa jedna Estonija ili Crna Gora uvode sankcije drzavi koja se kroz 9 vremenskih zona proteze na dva kontinenta, dva okeana, 13 mora, 100 000 rijeka i lezi na najvecim prirodnim bogatstvima ove planete.
Nijemci su pametni. Oni se ne inate pretjerano, osim koliko moraju kad im Ameri narede. U prvim redovima su drzave koje odavno ne odlucuju o svojoj sudbini. Mali, nevazni NATO sateliti. Oni su u ovim ekonomskim ratovima kao pjesadija bez municije u pravim ratovima.
Uvedete sankcije Rusiji pa se bunite zbog kontramjera!?
Tako je Putine.Samo udri reciprocne mjere.Pa da vidimo na cije ce se energente grijati i skim se trgovati.Bagra kapitalisticka.
cemu sankcije?! bas nidje veze
ja cu krajem januara preko Doha
@bIackfieIder Qatar
@bIackfieIder sve znas!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa naravno....zasto nebi zatvorili svoj prostor...zar ga nisu prvi evropljani zatvorili?...sad se kao evropljani nesto cude :)
@Onaj mali ....gresis.....to je cista prvokacija evropljana na nagovor amerike.....skandinavske zemlje najvise ispastaju.....finska je u recesiji i pred bankrotom jer je 70% svojih proizvoda izvozila u rusiju....putin namjerno strozije kaznjava bogati sjever evrope....sa druge strane avioni mogu ici preko mora jer je to slobodna zona.....dakle....neka evropljani lete preko crnog mora kao sto rusi lete preko sjevernog mora
@ovlaz.....ti jaro uporedjujes balkanske zemljice i najvecu i najmocniju zemlju svjeta kad je u pitanju globalna strategija.....to samo govori da si budaletina na aparatima :)))...inace rusija popunjava budzet od nafte 25%....istina nije to mali procenat ali pozetivna stvar za rusiju i ruse je cinjenica da ce ih sankcije natjerati da pocnu sami proizvoditi hranu i uposljavati ljude a ne ko dosad...zivjeli su ko pjani milioneri....zasto bi 5 miliona rusa islo na ljetovanje u tursku?....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)