Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić: 'Za Ameriku Kosovo završena priča' Trebalo mu 30 godina da skonta! Koliko vremena je potrebno prosječnom bosanskom mrkom međedu, ne zna se.
Петровац, Дрвар, Грахово и Гламоч = српски кантон у ФБиХ.
Srpski kurton.
@persing у бошњачку мачку, наравно.
malo se svi uznemirili sto srbiji raste izvoz,smanjuje deficit,javni dug,povecava bdp,povecava opstu potrosnju.ulazu od kineza do francuza.rastemo na svim poljima.turizam itd.jesmo mi krivi sto kosovo izvozi 3 mil evra u srbiju.oni nista ne proizvode.jesam ja kriv sto haljimi iz podujeva voli plazmu.RS sa milion stanovnika ima sasvim solidan izvoz u srb.170 mil evra.treba da bude veci ali to uopste nije mala suma.i ima proizvoda iz RS u srb i ja ih rado kupujem
ja uvek volim da kupim proizvod iz RS.naprimer deo nekad takova je u trebinju.kad kupujem nesto iz bh pogledam gde se proizvodi.ako je u RS ja kupim.ako je iz federacije ne.
A što malo ne pišete o poslovanju Federacije...vazda vas zanima šta je kod komšije, a đubre pred svbojim pragom ne čistite!
Politicari iz Srbije i Hrvacke kazu daimije Bosna i Hercegovina Avlija svake godine dobiju po Milijardu. Sucur Allahu ali samo sposobni, kad moze ukrasti puno para. Siptar nisu ko Bisnje da mogu se vucati za nos i radi sta hoces snjima odma nevaljaju oni mrze Srbe itd.
najvise proizvode sirotinju
sta ce izvoziti? sve opuhano ko tepsija.
xPredsednikMileDodik, ne razumem bre zasto mrzis svoje djedove turke, neki dan bre govore kosovari kako su iz serbije uvozilo tursku robu koja je 10 puta jeftinija ako se iz serbije uvozi! Pa ti kontaj bre hajvanu koje privilegovaan kod turaka, e bagro nevaspitana nije bre krv voda.Imati DNK 47% sa kako ih ti zoves turkoidima nije sala ni mala stvar.
Kako pojedinci ovdje opisaše Srbiju ja sam na tren pomislio da o Australiji pričaju.Nedostatak kengurova me trznuo
Svako uvozi ono sto mu nedostaje i ono sto nema, a uvozice ga otuda gde mu se najvise isplati. Svako izvozi ono sto ima viska i sto prozivodii. Tako da glupih komentara ovde na pretek. Naravno da ce Srbija biti veci izvoznik jer srpska ekonomija veca od svih okolnih, jer je drzava velika i ima industriju i proizvodi, sta sa Kosova da uvozi, kad ne proizvode nista?
Ko kada mi kao BiH nemamo industrije kako treba... nemamo sta da izvozimo
... pa kao da su ovi u takozvanom srpskom entitetu u mogućnosti šta da i proizvode? Sa mentalnim sklopom iz 1389 godine, njima je maksimalno u dometu da srbuju i jedu slamu, što je i vidljivo na terenu. Crkva nova novcata, a u okolini kuće nemaju ni prozora kako treba, zemlja neobrađena a pred kućom Lada ili Zastava iz 71 godine se sija... Nije problem kad je neko siromašan pa nema, problem je siromaštvo u glavi...
sad ce naici dis1 i prcat cete u bulju....:)
A mi to kao nesto bolji. Treba biti realan.
Baš me čudi?