{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Realizovana konferencija Vaša(r) ideja - učenje uz zabavu i druženje

7.7.2013. u 16:17
48
1
Realizovana konferencija Vaša(r) ideja - učenje uz zabavu i druženje
48
Prošlog mjeseca je ekipa Udruženja PLUS uspješno realizirala još jednu konferenciju Vaša(r) ideja. Ovog puta, na konferenciji su govorili Karmen Lončarek, Dženana Husremović, Nihad Čengić i Valentina Mindoljević.
Vaša(r) ideja ima za cilj edukovati mlade ljude kako bi što bolje odgovorili na izazove 21. st. – o njihovoj ulozi u društvu, načinu gradnje karijere i društvenom doprinosu, te kakvu korist mogu imati od toga.

Projekt okuplja ljude različitih struka i iskustava koji su u svom dosadašnjem radu ostvarili reprezentativne uspjehe, te svojim primjerom mogu postati pozitivan primjer mladim ljudima. Svi predavači nastupaju besplatno u želji da i sami daju svoj doprinos poboljšanju obrazovnog sistema u Bosni i Hercegovini.

Kao izuzetno važan segment u svakom vidu edukacije, iz Udruženja PLUS poručuju da im je najbitnije da učenici i studenti reagiraju, da pitaju, jer to znači da promišljaju o onome što su čuli, te da grade svoja mišljenja temeljena na validnim informacijama.

"Važno je da oni budu zadovoljni i da poslije predavanja razgovaraju sa svojim prijateljima i roditeljima o onome o čemu su slušali. Želimo da ova predavanja budu usmjerena na njih i da mladi tako uče", ističe Adila Salibašić, predsjednica Udruženja PLUS.

Više o samom projektu i radu Udruženja Plus možete saznati na www.udruzenjeplus.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: