Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A SDOOO je izgradila autoput Sarajevo-Zenica hahahha JER NOOOROOD znooo
@MossttarskiRambo RAMBO, OVO JE TENDER.. A SDA JE IZGRADILA.. NIJE RASPISALA TENDER
@Jasmim90 Milorad Dodik je glup politicar. On se samo zaduzuje i nema bilo kakav plan za povracaj novca. Ova dionica je nepotrebna jer gradi autoput na slabim mjestima za ekonomiju.A sto se tice drzave Milorad Dodik nema ni 10 zemalja podrske iz UNa od 193 koje sjede. Nikakvu sansu za nezavisnost nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ebo majku vise kosta autoput u bih nego u dubaiju
@as83 Pa dobro kod nas jest brdovita geografija u većini zemlje rijetko gdje imaš nekog jakog pravca. Svako malo most, tunel veliki usponi nagibi.
@as83 kvalitet je važan, nećeš napraviti asfalt sa debljinom 1 cm
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo nek se gradi, niko neće odnijeti autoput kad se jednom napravi. To ostaje kao trajna vrijednost za sve građane jedine nam države BiH.
Ali pa znaci 70 km puta 1.3 milijarde!?
Svaka čast! Na sjeveru Bosne ne bi bilo ni kilometar autoputa da RS ne gradi. Ovi u Sarajevu zaboravili na Tuzlu. Važno je da spajaju sela u Hercegovini
Meni je to fantastično samo Nek se gradi ali ono sto mi nije fantasticno ako EBRD i EIB ne stanu iza ovoga a neće jer nije isplativo ništa od toga
samo gradite nasu lijepu BiH
Nove predizborne makete 😁
Sve predizborni tenderi !
Turci grade od Rače do autoputa u Srbiji
Nema sumnje da su talovi na svim stranama, ali Srbi bar pocnu graditi 30 ili 50 kilometara odjednom, a nasi mamlazi 2,5 pa onda 7, pa jos 2,5. I za sve to idu najave, svecana otvaranja a od 3D prikaza mi vec hoce nesto bit. Oni misle da je dovoljno vidjeti kako ce to izgledat nekad u dalekoj buducnosti pa ce ljudima odmah bit lakse.
Vidjet cete vi kad SDA krene od Brckog preko Tuzle prema Zepcu... To ce se poceti odmah u roku od tri godine a zavrsiti s hajrom do 2035 godine.
A tko će to platiti ???
Ona nova trasa kod Odžaka; od granice Hrvatske do granice između RS-a I FBIH kod Odžaka je zavrsen 2017 I jos se ne koristi, a vi hocete jos da gradite....
Dodik najveća BH patriota. Samo gradi našu prelijepu BiH
Sjeverozapad bosanska Krajina nula bodova tender.
Za razliku od Autocesta FBIH, Autoputevi RS angažuju strane dizajnere da im srede promo video koji je super odradjen, i realno bilo bi super da se što prije krene pravit. Samo zamjerka je što nije ni B od Bosne spomenuto, nema entitetskih granica i RS se predstavlja kao čitava država. Mislim jest njihova ko i naša, ali ima ime. Ali eto mora se malo prcat pa kako god :)