Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebite se i vi i tramvaji. Srusili stanicu na otoci a ostavili drvenu sklopociju od stanice iznad. Pa gdje tu ima logike. Valjda napravis novu stanicu pa srusis staru a ne ovako.
Pa zato sto je ta "drevna sklopocija" trebala biti privremena varijanta dok se ona srusena stanica ne napravi, ali promijenila se vlada i sve u pm otislo..
Poziv za razne Fikrete koji umjesto sabiranja koriste množenje. Trebaće para za stranku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Provjeriti ovo dobro.....kradja je bar 10 miliona
Ilidza - Marijin Dvor 40.000.000 KM - Duzina 8.8 km Ilidza - Hrasnica - 30.000.000 KM - Duzina 4.5 km Znaci za relaciju Hrasnica - Ilidza govorimo o NOVOJ TRASI I KOMPLETNOM IZVODJENJU RADOVA. Dok na relaciji Marijin Dvor - Ilidza radi se o reparaciji. Zasto je skupa reparacija ove trase ? Barem kada se uporede ove duzine i obim radova ?
Svaki tender je bingo za onog ko raspisuje.
Tramvaje pod zemlju a semafore zamijeniti kruznim tokovima. Ne razumijem kako obnova necega sto je napravljeno prije 100 godina donosi korist kada svi znamo koliko je danas sve to nefunkcionalno. 40 miliona danas, 40 za 10 godina i td. Nema smisla
E ovo uz nove tramvaje ima smisla.
bake, sad daj miletovom kumu nek odradi posao
Svake 4 god obnavljaju prugu kako znam za sebe vazda neki radovi na tom dijelu. Kad bolje razmislim kome daju tendere dobro izdrži i 5 godina
@majkamustara Ne obnavljaju, nego krpe.... Pa je sada doslo vrijeme za totalno obnavljanje jer trbaju i novi tramvaji.. Isto kao i sa vodovodom, samo krpe...Umjesto da se sve pocne obnavljati kako treba
Hahahahaha, uvijek pred izbore pompezne najave mega projekata... ne mogu stanicu jednu da zavrse
Dva mjeseca tramvaji nisu radili. Plate bile pune i redovne. Sad kad je sve oživjelo duži prugu.
kunem se i sjecam se da nema ni 7 godina da se ova dionica pruge renovirala...jel moguce da u tako kratkom roku opet treba radove il' je pokraden prethodni tender?
Prodajem tramvaj. Malo mu je legao zadnji tocak i fali par sjedišta ali kao nov. Povoljno
Prsten od marijin dvora do ilidze je trebao da se asfaltira prije dvije god.pa nista. Eno oni znakovi jos stoje.
Zafalilo para, pa daj sad kupuj tramvaje, obnavljaj prugu da se zagrabi ......
treba prvo vidjeti dali srebrena malina moze to rijesiti pa onda tender
Dobro su se sjetili, nakon 25 godina peljesenja drzave i silnih pronevjerenih milijardi eura od donacija. A opet ce dodatno da se zaduze.
Malinari hajte aplicirajte
Ne obnavljajte ništa, ako niste u stanju normalne savremene tramvaje da nabavite.
@Tama3333 pa zato su raspisali tender neki dan za nove tramvaje, pise ti i u tekstu, zar je toliko tesko procitati?