Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm ne preferiram ni domaci lanac trgovina ali duplo su jeftiniji usao u bingo juce i kupujem iste proizvode kao u konzumu, dosta jeftinije...Konzum se vidi da propada.
Najsmjesniji su ovi sto uniste pa se prave spasioci.
ante aj ne rise, otpustate raju po bosni da ustedite pogan jedna a hr i rs nesmjete, da te hoce seka na ruke oprat da se useres i dodes sebi...
У Србији Руси пред судом дигли забрану залагања имовине Агрокора за било какав нов кредит. Значи нити можете да заложите нити продате. Дужни сте 6 милијарди а доспеће за 7 месеци. Неко ће низбрдо а Хрватску ће коштати дебело овако ил онако
hoćemo kralja dobrih cijena Bingu da preuzme sve preuzmite i mene xxexexexe
Ramljak izgleda svi koncepti de svode na izvlacenje sto visw monny
Ramljak je tezak diletant sto se Agrokora tice.
Svasta, zahvaljujuci Hrvatskoj vladi oni spasili ekonomsku krizu u BiH radi 5100 uposlenih. Eto taman posla se vi sikirali za Bosnu i njenu ekonomiju. Da vama nije od koristi da izvlacite BH novac u svoju drzavu vi se nebi ni okrenuli nego bi jos gurnuli Bosnu u provaliju. Ne laje pas da spasi selo, nego što je i njega strah pa da spasi svoju guzicu.
nek propadnu. htio sam u konzumu plasirati moju cuvenu ramazansku slaninu ali mi nisu dozvolili, glume vece turke od turaka iako imam halal certifikat za nju. nadam se da cu je plasirati u bingu jer ide ko halva a uskoro i moj bajramski kulen.
@Alipashinac umjesto da smaras imbecilnim fazonima probaj malo moje ramazanske slanine. mozes veceras za iftar.
@crnaUlegija Ne bih jeo zivotinju koja jede svoja govna i zivi u njima.to je za tebe rezervisano.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
radnici sto su radili radili su
smradina