Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebite se supci
BBI je fuj banka i sto se tice ljubaznosti a Direktor je pravi kreten koji maltretira sve sluzbenike.
halo, preko mjesec dana?! koji su to krediti bili!
jel' to "ruka ruku mije", cim ovako dugo drzite ovu informaciju. e, sram vas bilo. I VAMA 7 BAMOVA PO GUZOVIMA. stvarno nema smisla. dobro, imate kredite od njih ali ovo nije normalno!!!
VRATI JUGOSLAVENSKI DDDDIIIINNNNINAARR!!!!
CUJEM DA SU NEDAVNO HTJELI DA IH ODLIKUJU I SA ZLATNIM LJILJANOM PA ONI NISU PRISTALI... PITAM SE ZASTO????
Usmjeritese malo vise na ARAPSKE dolare i ARAPSKE ZEMLJE .Privucite kapital, nek investiraju u privredu. Sadje velika sansa , dok EVROPA i AMERIKA bjeze od ARAPA mi trebamo da odigramo zapazenu ulogu i da jos privucemo ARAPSKE investitore, da uloze u nasu EKONOMIJU.MOglibi malo vise da radite na snizenju kamatni stopa na razne tipove kredita.
i od mene vam jedan BAM ali po guzovima
NEMA VECIH MORONA OD RAIFFEISEN BANKE. POSLOVNOST JE NULA!!!
bit cu zirant onome ko mi nabaci onu sa slike
Ova KIB iz Velike Kladuše je čisto domaća. Bez zezanja. I ono što je najnevjerovatnije, onaj seronja 'babo' nema veze sa njom. Vjerovali ili ne!
jes fakat dobra ona snasa na slici
ima li ijedna banka da je chisto bosanska osim centralne banke?
garant su naseg uspjeha!
haj ne serendajte - besposlena prosta fukaro.