Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nije poslovao sa ŽFBiH ne zna sta je muka. Drzava u drzavi. Najveci duznik poreznoj pobasaju sw kao da im je ono babovina a vozovi kao da su rame uz rame sa japanskim zeljeznicama.
@Diplinger Ovdje je problem sto Zeljeznice namjerno koce izgradnju transferzale, po nalogu SDA, koja nastoji da potpuno paralise kanton Sarajevo i dodje na vlast. A ovoga ce biti jos vise u buducnosti.
Bitno je da procilkulise saobracaj u gradu i da nema zastoja.Sada je spica,podi,stani i normalno da je koncetracija iduvnih gasova veca.Normanim protokom saobracaja,dobija se manje zagađenja u gradu,jos zabraniti zakonm ćumor i bolji zrak zimi za nase malisane i narod.Neznam gdje savjest građana koji imaju malu djecu,a loze strukom utvrđeni kancerogeni ćumur
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
LOPOVI! Cjepate kilometar ceste na 5 poddionica, 10 tendera, izvodjača, podizvodjača samo da bi se UGRADILI NA SVAKI CENTIMETAR. Tarčin - Bijača jedan tender, jedan izvodjač, jedan striktni rok pa da se provozamo za života autoputem do mora. Ali ne može tako valja se ugraditi sa Euroasfaltom i Heringom. Banda!
Ako željeznica koci radove na mostu zašto se nemože nastaviti sa ostalim radovima i tako završiti se do spornog mjesta. Ovo je samo izgovor nesposobnih ljudi.
Sve se nesto ceka dok se obrne i ukrade valjda...
Sramota i jad od drzave
Taman otvoriti pred opstinske izbore...
"tehnološki vrlo zahtjevnoj operaciji nanošenja nosača" Vrhunac balkanske tehnologije je dizalicom 1T betona staviti na stubove koji su na razmaku od 3metra
Navedite PROJEKAT koji je na VRIJEME ZAVRŠEN !!! Da je bila TEMELJITA PRIPREMA do ovoga ne bi došlo !!! NEZNANJE ili nešto drugo je i kod IVESTITORA i kod IZVOĐAČA !!!
Ne znam zasto cekaju na ZFBih, kad nisu u stanju da ispostuju usaglasen pravilnik i svaki puta pricaju istu pricu... kad prodju problemi sa zeljeznicom, onda ce naici na drugi problem... pitam se samo sta radi jos uvikek onaj fudbalski teren, koji je davno vec otkupljen i treba biti uklonjen?!
ALA SE GRADI PO SARAJEVU... Ostali miševi, ništa. Nema pomaka već 20 godina.
Ceka se direktor Dzafic nema kad od puderisanja nosa i sexualnih igrica sa uposlenicama ,isti taj i Fadil Novalic traze tal od Huse Cesira jer je Huso istu zemlju dobio od Osmanagica Dok je bio direktor zeljeznica te je sad naplatio od opstine te se Enis Dzafic i Fadil Novalic Zele dokopati dijela novca .
Kod nas se inače svi prave budale. Uopće mi nije jasno šta se to toliko ima čekati. Takve se stvari izdaju za 7 dana, a izvođač radova ako napravi havariju on odgovara. Ovdje stvar jer na takvim stvarima radi nesposobni ljudi, dok ih neko ne pritisne oni to razvlače drže po ladicama itd
Čekaju snijeg, tad se najbolje izvode građevinski radovi.-
Ima godinu ovo ovako stoji čak i masine na istoj poziciji. Besmisleno je bilo šta reći na ovo, vranduk itd.
UHLJUPI KOJI SU ODGOVORNI ZA TAJ DIO UGASITE SEMAFOR U BILJAKOVOM POTOKU , SVAKI DAN RED OD KRAJA AUTOPUTA DO SEMAFORA . KAKO VAM TO NIJE JASNO UHLJEBI SA KUPLJENIM DIPLOMAMA
Jebi ga od mjesta gdje su oni počeli raditi nije se vidjela pruga tako da im ne treba zamjeriti sto nisu iz daljine vidjeli prugu