Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne bih ja njoke istino, al se bojim sta ces ti onda jesti, ako prestanje njatike.
be bojim se ja za njih sve dok sva ministarstva, policija i ostali kupuju kod njih \"povoljno\" sve se bojim da su i \"manageri\" osjetili globalnu ekonomsku krizu
Jedino rjesenje je revolucija... a Visoko je izgleda leglo reakcionarstva
haj suti BUMBARE glavonja jedan, pusi kurac!!! jesi bumbar pravi !! koji si ti kurac da pametujes ovdje nekome!
Ne kenjaj Rasime...
Definitivno obicni bosnjo nemoze bez k****a, kar***a, je****a i ostali psovki, i posle se nesto uzeo zaliti na ekonomskoj situaciji, pa prvo neg se upise na vanredne studije umjesto gubiti dane na glupim stvarima, i prosipati nacionalisticku retoriku po mahali... Nepismeni jedni!!!
Ma haj boli ih k***c, i onako će živjet od turizma i piramida, odnosno blagodati koju je donio S.O.