Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de pritisnite to dugme alaha vam, gorivo 3.5km
Pa svi galamite na orbana sto nece sankcije da uvede a sad bi ih ukidali kad vam je poskupilo sve
Ovaj rece da su sankcije ubod komarca - zasto sad svaki dan prijeti, kmeci, ucjenjuje? Nek nas pusti da pocrkamo. Ja bih njega pustio da krepa i uopste ga ne bih pitao da li mu je tesko. Mogu ga spasiti jos samo korisni idioti - pun ih klix
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Njemacka bi rado ali ne smije od amerike
Bolje bi ti bilo da nam objasnis gdje su ti nacisti protiv.kojih si napao Ukrajinu,zasto nam ih ne prikazes da ih mi vidimo. Koliko ih ima jesu.li svi Ukrajinci nacisti,i jesu li stanbeni objekti nacisticki sve infrastrukturu si sravnio sa zemljom,genocid pocinio nad civilima isto radis kao sto su Srbi radili u BiH,od njih si naucio da lazes i gdje je ta cuvena Armija sta bi od nje.
Jednog nevinog covjeka da si ubio ne bih tvoj plin ni dzaba uzeo. Zasto ratovi? Covjek koji je obrazovan i prosvjecen nisu mu potrebni ratovi jer je sposoban da vidi perspektivu 'drugih' a to je da svak zeli dobar i lijep jedini zivot koji ima. Neko se rodi u takvom okruzenju da je takav i takav, a ti ako si covjek poducices da da ne grijesi i pomoci u razvoju a ne 'uciti pameti' unistavajuci mu zivot i bombati sve sto ima.
Idi ba u pm
Mirqan Putler Miraaan...dok zrele opadnu...tad ces opet u normalno drustvo....
Sankcije su naravno i njemu , a nazalost i nama... pa ti sad vidi....
Ma mozes ga i ti pritisnuti svkako je sve otislo u qratz
Na proljeće ćeš ti ili onaj ko te zamjeni, moliti da se plin kupuje od vas.
Moj Putko, nemoj slat plin ovi naši svakako štede na nama 🤣
USA sebi nastupala prodaju
Molit ces ti.Ebropu da koristi Ruski plin ali nema od toga nosta Evropa ce se osloboditi Fasizma i plina Fasistickog.
Na današnji dan 1939 Rusija je počela invaziju na Poljsku u dogovoru sa Adolfom Hitlerom. Ugovor poznato po imenu Molotov - Ribbentrop pakt.
Evropa će se možda patiti ovu zimu pa će naći drugu alternativu ,samo ćete vi pravo izgubit. Opet ćete biti goli i bosi kao što ste uvijek ,sve dajete u naouružanje a narod vam uvijek gladan.
Dok im se svi skolovani i bogati iseljavaju. Rusiji se lose pise. Putin ih je vratio 100 godina unazad.
Push the fakin button - chemical brothers
Sve je postalo pepeo i dim otkako je njemac ugradio plin.
Nema pritiskanja! Propanite!