Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd sefe izvuci malo glavu iz postanskog sanducica i popij kafu sa komsijom, mozda otkrijes svijet oko sebe;) Nego ovi nasi novinari su smjesni..cuj \'\'probajk\'\' bas me zanima jel se firma zove probajk ili probike..vjerovatno isti novinar pise i vjesti iz svijeta..
Čestitam Irfo i Pavle ;-)
i ovi iz probajka kao ozbiljna organizacija ima mail... zasto ne bi imale i firme koje su njihovi potencijalni klijenti...
sve informacije mozete dobiti na www.probajk.ba www.project-symbiosis.com ili putem maila: [email protected]
gdje se moze dobiti vise informacija o ovome ....
Bili iko da pocnemo kladjenje koliko ce ih poginuti u prvih 6 mjeseci? Evo ja kazem 5. Primam oplkade na e-mail :) Pa nasa ce ih raja namjerno ganjati da ih udare
@ Haris a auta se kao ne voze divlje. pjesaci nikako ne prelaze na crveno svjetlo na glavnim sarajevskim raskrsnicama motociklisi svi odreda voze po propisima i sa kacigama. taxisti svi odreda stanu lijepo da ih svi mogu obici i niko od njih ne skoci po kocinici kad mu se ukaze musterija. bio bih u stanju napraviti krstarece rakete sa mogucnoscu pracenja iskljucivo sarajevo taxi auta. da naravno. ja vozim biciklo svakodnevno barem 20 km i da vozim \"divlje\" zasto? zato sto niko ne postuje mene pa zasto bih ja. sinoc na biciklistickoj stazi od nedjarica do opstine novi grad je bilo vise pjesaka nego na sirokom djelu koji imaju za setnju. ali eto oni se vole setati na stazi sirine metar i po nego na pet-sest.
Mogu mislit kako ce ti momci vozit te bajkove. Divlje naravno.
Ako počnu dostavljati ove reklamne letke, brošure i počnu ih ubacivatiu moj poštanski sandučić, ja HAPSIM. U redu je ako ostavi NA poštanski sandučić, ali U poštanski sandučić, to je izvrsna informacija lopovima da mi je stan prazan od ljudi na duže vrijeme. Na ratnoj sam nozi sa komšilukom baš zbog ovoga, pa ne mogu ostaviti ključ od pošt. sandučića nikome. U opštinskoj (Gradskoj) Odluci o kućnom redu ovaj akt (Ubacivanje neadresiranih pošiljki u moj pošt. sandučić) predstavlja kršenje Zakona o prekršajima, te je kažnjivo (Mala kazna, ali je dovoljno i HAPŠENJE/ZADRŽAVANJE DO DOLASKA POLICIJE, pa da počnu poštovati Kućni red). NEMA TIPPERISANJA!
Konačno da se neko sjetio uvesti ovaj servis kod nas.Superpraktično u uskim gradskim ulicama,a posebno u vrijeme gužvi.
zimi mijenjamo ime u ProSanke
Super, al sto na kraju ljeta da pocnu sa poslom?
hocete li i ove holiwoodske zvijezde biciklima vozat ili ce za njih ipak ponovo audiji i passati?