Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
federacija je prikupila 8 milijardi od akciza za 6 godina...i za to vreme nisu napravili ni metar autoputa....sada traze kredit da nastave graditi wc....ah da...napravili su onaj most kod zenice...ali na pogresnom mjestu....:)
@trpač jarane, to govori da mu povjerujemo da je rođeni Lala, da ne skontamo da se šljego sa Sokoca ili neke druge metropole gdje je bog rekao laku noć
@BulevarRaznihLepota Nauči da je "Mujo" i da je "Haso" a ne Muja i Hasa, pa onda pričaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ukrstis li muhu i komarca, dobijes bosanskohercegovackog politicara. Em jede govna, em pije krv.......
to je oko 60 kilometara autoputeva visoke klase godisnje.
da prikupe 11, 1 milijardu malo je ovim vladajucim
a ceste i dalje pune rupa, ali mi volimo da ga primamo u pakaš, štaš'........ :(
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
A sad lagano ponavljajte za mnom:"20 GODINA GLASAMO ZA NJIH OVAKVE, NEMAMO SE PRAVO BUNITI!"
Grob te jb,pa neko normalan i pošten bi napravio autoput do Tokija
Jaka nam vlast 😂😂
a sada pogledajte clanak .defile uoci otvorenja EYOFa pa obratite paznju na slike. rupe u asfaltu u najstrozem dijelu glavnog grada da tocak cijeli od auta upadne .....
Eh kad bi prikupili ( oteli ) sto milijardi.... snizili bi cijene goriva za 5 feninga i povecali penzije za 18 KM, otvorili bi 6 novih javnih kuhinja, izgradili bi moderan put sa prvenstvom prolaza za SDA, oformili bi diplomatska tijela za odnose sa vanzemaljcima i ...gdje bi nam bio kraj. Problem je sto neki od vas nece da glasaju za SDA. Ako necete, onda necete ni imati ambasadore za odnose sa vanzemaljcima!
ja i?
znaci imas pare a dizes kredit. To je ono ko imam 500km u dzepu i posudim 200
Bratski su oni to podijelili ne sekirajte se
A mi i dalje dižemo kredite za puteve koje ne gradimo...
I sve će to šatro završiti u fondovima kojima je i namijenjeno.