Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jednom su pokazali veliku humanost, a radnici im rade za 500KM. Eh tugo...
@MiliMojiMilovaseMene Ako je zvanicno doktoru oko 1300 sta ocekujes onda od prodavaca na kasi sa 4x manje obrazovanja ...
Oni ne moraju da rade za 500 KM. Oni su nesposobni da se izbore za veću platu pa i rade za nju kad niko drugi neće. Takvim ljudima preostaje samo njemačka. Tužno ali istinito
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BINGO - kralj dobrih cijena, kralj malih plata.
@Jimmy McNulty ne moze i cijene male i plate.. Odluci se
Kakva senzacionalna vijest.... Sve kineske prodavnice više poštuju praznike ove države nego ijedan naš lanac trgovina ! Nađite mi i jednu kinesku prodavnicu da na bilo koji naš praznik, državni ili vjesrki radi, i da nije izvisila državnu zastavu !
i to je vijest za klix-a?
Pa neka ljudi slave. Da je to prava država onda bi Srbi i Hrvati radili do Bošnjaci slave i obrnuto. Bili bi jedina zemlja na svijetu koja nema praznika a svi slave.
Ali zato drugi dan Bajrama ćete da radite 24h tj da naradite Bajram haa
Penny 850 i nerade nikad za Bajram.
Sta bismo rekli za Hoše komerc i ostale lokalnE tajkuncice tipa Ekre i Has-a u Zenici. Ovo je njihova prilika danas. A narod umjesto da se zainati pa da im ne ide kupovat..
Što ne pišete o tome koliko je FIS Vitez otpustio radnika, mahom Bošnjaka??
Ne mogu da vjerujem sta citam,prvo pohvale za sve sto su dali slobodan dan za bajram.Ovim sto smetaju plateu u Bingu Konzumu itd pa otvorite firme i dajte po 1500 niko vam ne brani.
Ponekad se cuda i dese.
I to cudo da vidim. Ovo je jedan od predznaka ulaska BiH u EU.
Raditi i vikendima, tako tesko poslove je vise nego bezobrazno! Ali zato budzetlije ispijaju kafe, landaraju nogama isšpd stola i mjere koja im je duza,naravno ne svi, naravno, vikendima se ne radi a šplate astronomske. sve je to trako i zemli BiH, sve napako!
..i naravno,kad im budu plate uplaćivali,ovaj dan će im odbiti od ionake mizerne plate...nek se tu sindikat pokaže i dokaže..
Ako je praznik onda je za sve a ne za pojedine, a ne bi trebali raditi bar nedeljom i oni su ljudi.
I ove robinje malo da predahnu. Sve zene rade nijednog muskarca nisam u bingu vidjela. Mi zene smo definitivno najugrozenija vrsta.
Nisam ni ja u rudniku vidio nijednu zenu, a u ovakvim marketima rade muski i nemoj kenjat bezze, muski su na paletarima, magacin, mesnica
pa gdje cu sad po fassung