Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta da bude poznat po ekonomiji on je poznat po ratnom zlocinu Cccc
Baš je ukenjao stvari blago rečeno. Biti dobar političar uključuje poznavanje istorije a izgleda da to nije bila njegova zona interesa. Ili nije bila adekvatna za situacije.Šteta čovjek je kapacitet
VEC JE TO DOGOVORENO, as kupuje, uz olaHkpce
Huda kompani kupuje ovu imovinu najavio u lajvu na tiktoku
Hebo te tiktok to treba bii ilegalno, samo youtube i viber.
Kad se babo vrati kući pijan, on napravi uvjek neki zijan,oooooo.
Ja ako je kupim niti jedan Abdićevac se NEĆE zaposliti u mojoj firmi !!!!!
Arijane Jelenovićuuuu... Spavaš li mirnooooo 😂😂😂😂
Zanimljivo da svi direktori agrokomerca koji su bili imenovani nakon rata su bili uhapseni zbog kradje, kazne nisu vrijedne spomena. Istina takodje da i prijeratni direktor agrokomerca je takodje bio uhapsen ali on ga je i stvorio.
Ma vec ponudjen novac.. samo se ceka papirologija..
Moja teorija je da su ga sluzbe odradile dok je bio u zatvoru i podvalile Aliji kao kukavicje jaje. Znali su da moze povuc masu. Ali fakat ne kontam mentalni sklop ljudi koji ga prate 1993. i 1994. i okrecu se protiv svojih, a saradjuju sa cetnicima.
Sklop trgovine i sverca, a u ratnim uslovima to je bila jedina opcija.I danas se tamo samo trguje pa ko koga jekne...Pasivan kraj po pitanju industrije.
nisu ga podvalili,ako cemo realno bio je prvi izabrani predsjednik. Zlocinac takodjer niko to nece osporit,ali da je igranka napravljena sa njim i Alijom jeste
Može li ponuda od 35 KM?
Jel i Babo u toj cijeni
OPET CE KUPITI NEKI STRANACKI BIZNISMEN
J.. te koji gigant je bio ovaj Agrokomerc.. Evo 33 godine ga razvaljuju, kradu i nakon toliko godina vrijednost zgrada i zemlje 35 miliona... Kapa do poda za gigant Agrokomerc.. Pta bi i gdje bi Agrokomerc danas bio da ga SDA i Nikšić ne razvališe..
Alijin kusur od zlatnih klasika. Uredno najavio nepravdu krajem rata i sta cemo gledati
Sve prodajte mamu vam lopovsku
Samo derite! Svaka vlast je gulila pa je normalno da i ova omasti brk. A bolje da se proda nego da propada... Nije mi jasno kako propala firma može biti vlasnik sama sebe. Valjda je vlasnik kanton, općina, federacija, država?!?!
Kuda imovina teche😱
Zehleni su se izgradili na osnovu agrokomerca!