Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije, najveci je u FBiH tako FOOODIL SDA LOPOV kaze Kakav Bec SDA je Gigant al u ISPIRANJU MOZGA NEPISMENOJ STOKI
nije, vego u LJaktašchima
nije, vego u LJaktašchima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nevjerovatno koliko zapadna Evropa kmeci o izbjeglicama u vrijeme kad joj nikad nije bilo bolje. Covjek je izmet prirode.
Ide privredni rast gore, kao i kod nas akcize
jbg ja prodo stan u becu pa kupio u K
Kalesiji
Mi smo nažalost, grdno siromašna zemlja, a ta jednostavna i svima poznata istina se rijetko čuje u medijima (naročito partijski kontrolisanim) iz jednog jednostavnog razloga: što je više ponavljamo - utolike više obesmišljavamo političke elite koje su na vlasti proteklih 25 godina! Jedan mlađi komentator je napisao da ga je stid što mu je babo iz Bosne - to me je podsjetilo na Cankarevu priču o dječaku koji je poslije škole bježao od rođene majke zato što je bila siromašna.
A nama sve naša vlast govori da je Evropa u krizi, a entiteti u progresu. Ovo me je baš iznenadilo.
Bec, seljacki grad .... ne bih tu zivio nikako .... logicno.
Naravno da ne bi...Bec nije grad za budale koji su ispunjeni mrznjom i nacinalizmom...Bec je do u detalje uredjen grad gdje obican covjek ima izobilje posla i od svog rada moze lijepo zivjeti...pozdrav iz Millergasse 1060 Wien...
@d4d0 Hehehehehehehe, koja prazna prica za idiote .... ja koliko se sjecam u 2018 godini vladaju Hitlerovci na celu Austrije .... Zar nije to divno ? Toliko o tvom mozgu. Idi se baci niz rijeku ... bit ce svima lakse normlanim ljudima... Logicno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
grad od 1.8 miliona ljudi ima 6 puta veći GDP od cijele Bosne... al eto Fadil kaže da imam najbolji mogući budžet
kada se zavrsi bakirova investicija na vlasicu i trnovu bec ce biti obicna rupa....
razvija se bec ko u bosni jufka za pitu