Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uopšteno, kako bi oni smanjili broj radnih dana kada ni trenutni zakon ne poštuju? jedina dva neradna dana su dva vjerska praznika sve ostalo je radno. Kome ovi šuplju prosipaju? Naravno da odlaze i tek će da odlaze. Ako ti stranac kožu odere bar ti to pošteno plate, ovde te em ogule em plate mizerno ili nikako.
u genocidnoj ne rade u januaru jedno 20 dana ... i kukaju kako se nema ...
@andres_iniesta_2 zato u rezervatu nezapamcena privredna ekspanzija.
čuj to, da smanje broj slobodnih dana, i da ukinu pauzu, pa samo hoćete jos vise problema i nezadovoljstva, losije kvalitete rada i slabije produktivnosti!!??
traze smanjenje neradnih dana,zbog odlaska radne snage..pa pi.ka vam materina zbog toga i idemo , sto rintamo ko konji , bez vikenda ,bez godisnjih, bez toplog, bez dobrih plata.... plakat cete vi za radnicima,vec ste poceli ,,,ajmo raja samo noga odavde pa cemo vidjeti od cega ce zivjeti ovi djabaljebarosi po kancelarijama..
Titin sistem zasto se mijenjo kad bolji ne postoji radis 8 sati i kuci prva subota u mjesecu radna za sve pauza u okviru radnog vremena topli obrok i prevoz svu platu na racun i sta je tu lose a ne ovo sad sto su sizofreni smislili samo da pljackaju drzavu i radnike al nece dugo
RINTAJTE ROBOVI!!! KRVLJU SVOJE DJECE NAPAJAJTE TRBUSINE VASIH GOSPODARA KOJI VAS JASU!!!
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕔𝕗 👍☝☝😎😄😂🤣💩
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 𝕫𝕖𝕫𝕒𝕟𝕔𝕚𝕛𝕒.𝕞𝕝 😲😨😱😜👆👆🏻
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Hajde ==> www.Arlitta.ml
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕥𝕜 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 𝕫𝕖𝕫𝕒𝕟𝕔𝕚𝕛𝕒.𝕞𝕝 😲😨😱😜👆👆🏻
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕔𝕗 👍☝☝😎😄😂🤣💩
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕘𝕒 😲😨😱😜👆👆🏻
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕔𝕖𝕟𝕒.𝕥𝕜 🤭👌😵😄😆😂👆👆
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕘𝕢 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕞𝕝 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
došlo iz guzice u glavu, nemože se slavit svaki dan neki imendan ili šta već, vrijeme je takvo da postoji samo rad rad rad rad, red, disciplina.
i 400 maraka plata
🅼🅰 🅺🅰🆃🅰🆂🆃🆁🅾🅵🅰 🅽🅴 🅶🅸🅽🅴 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕘𝕒 😲😨😱😜👆👆🏻