Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udarili FGR botovi po SDA.. Izgleda da im je legla dnevnica
@TheYupppie2 pali li se skripta? sda smradu?
Jupi kako je FRANKO DE JURE jel bolji SUTRA NEGO DANAS🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA logika: nadji stelu buraz ko ti je kriv
SDP FGR logika i ne postoji. Za SDP FGR logiku postoji samo uzdizdati Titu i crvene kmere komunističke antibošnjacke
Kasno vlado, kasno... Zato i jeste tako kilavi i spori. Nakotilo vas od rodbine, svlerki i djece na tim jaslama. Dobro Vam je, do oktobra... A onda noga. Ne treba vam dati mogućnost da ostanete. Otkazi kao što smo i mi sad dobili. O ovome ste trebali ranije raditi I obećati, da ćete sve platiti, da nas ne otpuste.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hehe jesu političari lopine od trgovaca. Isto tako govore da će sebi spuštati plate što je poletna pista da penzionerima ćape makar 10 posto. Hehee. Neki dan podjelili 21 milion, a juče kažu sami će sebi zadržati. Jesu lopine, ti će s mrtvih ljudi strgati odjeću da se okuće i udome. Te ljude je bog davno napustio.
Jebeš firmu koja će propast ako zaposlenim isplati minimalac... Takvi i treba da propadnu ! Koje licemjerstvo, sebi kupuju bijesna auta,a za guzicu se ujedaju jer moraju "džaba" dat 360 KM. Nego bagra bi da država daje za platu, a oni bi da pišu godišnji radnicima. Kriza im dobro došla da još malo pomuzu državu. U ostalom, zakoni se i prave da bi poslodavcima odgovarali, neće ruka svoju glavu tući.
Ovaj magarac radi u BH Telecomu, pausal poslanika HNK, poslanik u Domu naroda FBiH (cca 7000 KM). Zaduzen za pomoc skolama isperd direkcije Mostar i 20 dana ne odgovara na mail niti sta poduzima da se djeci pomogne ono an-line nastave.
Ovaj magarac radi u BH Telecomu, pausal poslanika HNK, poslanik u Domu naroda FBiH (cca 7000 KM). Zaduzen za pomoc skolama isperd direkcije Mostar i 20 dana ne odgovara na mail niti sta poduzima da se djeci pomogne ono an-line nastave.
pa NORMALNO da se vise isplati otpustanje, KRIZA JE! Sta bi ti htio, da ti drzava nadoknadi dva miliona koje bi inace obrnuo da nije corone?
Ne razumijem ovi sto pisu kako privatnici tlace radnike pa jarane digni kredit ako nemas lovu otvori sebi radnju firmu sta god zelis i radi za sebe ko ti brani pa budi sebi gazda nemoj kukati samo kukate i supljirate
Vi iz SDP bolje da sutite i ne progovarate,sve sto pokusavate izjavama je katastrofa
Fadile otpusti savjetnike za ekonomska pitanja,,, dok nismo otišli u abis...
Đesi se osis'o , stare ti ?
@djimi glo hahaha dobra
Ne znam kako ces ti pricati o privredi i spasavanju iste kad nikad u zivotu nisi u realnom sektoru radio 1 minutu. Ionako vi u Telecomu necete nista od krize osjetiti. Zato tisu
Clusterfuck country !!!!
sdp nema pravo da se javlja oni i sda su unistili bosnjake vise od karadzica i mladica kako su zlatko i bakir vodili drzavu sve su njihovi kriminalci preuzeli njih dvojica i njihovi premijeri su kraljevi iluzije i pljackaskih privatizacija narod su u crno zavili i onda su stvorili rezervne stranke sbb,df,nip i ovoga kojovica svi oni moraju zavrsit tamo gdje im je mjesto a diktatorima pripada sam zatvor
u ovoj državi se svakako ne zna ko je gori, poslodavci koji tretiraju radnike kao robove ili vlada koja nešto pokušava a ne zna ni sama šta
"...ovo za mjere vlade eresa: odakle im lova momak,odakle im lova????,a ovo za mjere vlade Federacije, momak ocito ne razumije...poslodavac kad otpusta radnika ne treba nikakve mjere Vlade..."