Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko Krainovića....šta mu dođe Zlatko Lagumdžija...osim KM-ova
nevjerovatno je da toliko godina ta ruševina stoji a da se još ništa nije uradilo po tom pitanju. hajde što je ruglo i to pored katedrale, nego što prijeti da se svaki čast sruši na prolaznike. sramota!
kinges nemas ti pojma. provitsj malo bolje procente o vlasništvu. Opcina ne ulaze nista osim lokacije a ostaje vlasnik vise od 70% i poslije rekonstrukcije. ocigledno ti je Bajric trn u oku jer nije vise SDA pa ga mrzis.
Konacnoooooooo!!!!
Ja bih zgradu ostavio ovako. Ima komplementarnu vezu i neraskidivost, koja je za arhitekte posebno važna. To oslikavanje, ta vjerodostojnost odsnimavanja povijesne drame u kojoj je arhitektura trenutno uhvaćena otvorenošću prostora, upravo to omogućuje arhitekturi da bude sačuvana zauvijek. Kroz oko majstora i vrsna stručnjaka i umjetnika koji zna odabrati trenutak, vrijeme, proporcije i sve dimenzije ruševine, može se stvarno prenijeti iznimna kulturologijska informacija radoznalom posmatraču.
Iskrene cestitke gospodinu Krainovicu!Konacno da cujem,da je jedan predmet pozitivno rijesen,i pored mnogih,dugogodisnjih opstrukcija.
Zar se načelnik S. Grada zove Hvala Što Ne Pušite?!
ne, zove se Hvala Što Ga Ne Pušite
Ma ja na temelju opasnosti za građane, potpisam ugovor o novoj koruptivnoj aktivnosti.
Daj bože na nisam u pravu.