Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ti bilo lijpo kod alije pa tvsa, koje stranke Boga pitaj pa sad tržnice ima da upropastiš. Još pozovi Damira Č arđića .......
Neto dobit od 110.000, ali bi svejedno rado bili na budzetu, kako bi bilo jos vise profita...? A za to vrijeme oni koji su takodjer na budzetu ali nemaju mogucnost zaradjivati, neka crknu :D Kad pored trznica i pijaca na podu prodaju hranu nelegalni prodavaci, ima odlican razlog da sjedne na kosti inspektorima - zasto to ne cini? Trebalo bi mozda neko drugi da se za njega zauzme, da se on ne zamjera?
Emir Zlatar ne radi ništa, promijenite direktora. U toj firmi i po pijacama vlada takva korupcija da je to bruka i sramota. Pijace lične na sve osim na pijace. Na pijaci Ciglane trgovci za tezgama diriguju, rade šta hoće jer su potplatili šefa koji kao ima kancelariju na toj pijaci. Dva putasam mu se obraćala za pomoć-samo što me nije istukao. To su takvi lopovi a niko baš niko ih ne kontroliše jer svi su uvezani i podmićeni. Ružna slika da ružnija ne može biti. Niko od trgovaca na pijaci ne poštuje žute linije do kojih smiju izbacivati tezge i robu. Svi su se oni uredno proširili dako da jadni kupac nije kada mimoići se sa drugim kupcem pogotvu što svi imaju cekere. Ima li iko u ovom gradu da napravi reda. imali se ikome u ovom gradu požaliti ko bi bio mjerodavan da ovo stanje popravi. Dva puta sam tražila Zlatara nikada ga nisam našla. Čovjek nije na radnom mjestu, briga njega, tvrdim da on ima svoju računicu. svi imaju ralčunicu samo po leđima jadnog građanina.
.. a da se najavite ?
Nena posla i firme koju ovaj nece razje...ti. Nije mogao ni mezar sacuvati, a kamo li likvidnost firme.
pa normalno kad je cijelo sarajevo velika trznica, gdje god ko hoce postavi stol i prodaje sta mu se prodaje...
niste samo vi javno preduzeće koje nije na nekom od budžeta , BH Pošta je javno preduzeće koje ne prima niti jednu marku od federalnog budžeta , i do sada posluje pozitivno
hamo - kurko dokoljenko, ja ni jedan racun ne placam u posti jer necu da vam ostavljam provizije
cige bogatasi